Skip to main content
Sandra Božić

Božić: Obradović fašista nastavlja u svom maniru!

Foto: SNS
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić reagovala je na izjave Boška Obradovića.

Saopštenje Sandre Božić, člana Predsedništva Srpske napredne stranke prenosimo u celosti:

Njegova politička karijera sporo, ali zasigurno "napreduje" od lopova i pljačkaša Kolubare i Hilandara, napada testerom na RTS do "patriotskih" izliva nasilja koje planira da demonstrira ispred opštinskih i gradskih uprava!

Dvadeset i četvrti mart je još jedan od teških, stradalnih datuma u srpskoj istoriji, kada se navršava 24 godine od NATO agresije nad SRJ.

I baš kao 17. marta kada je trebalo pokloniti se i odati počast žrtvama pogroma i progona tako i ovog, crnim slovima ispisanog datuma u našim kalendarima, Boško Obradović ne brine ni o žrtvama ni o njihovim porodicama, ni o našoj državi. Jedino što Boška fašistu, zajedno sa lažnim patriotama, zanima jeste da destabilizuje Srbiju i nasiljem i snajperom, ako treba, skine Aleksandra Vučića sa vlasti.

U pauzi između čitanja Ljotića i divljenja fašizmu, šaka samozvanih patriota odlučila je se okupi samo kako bi izazvala nerede na ulicama.

Briga je njih i za Kosovo i Metohiju i za posledice NATO agresije, briga je njih za Srbiju!

Jedinu ujediniteljsku snagu, ovi razbojnici i huligani, pronalaze u napadima na Aleksandra Vučića, koji ovih dana bije jednu od najvažnijih diplomatskih borbi za očuvanje srpskog nacionalnog interesa.

Dosta je bilo licitiranja sa srpskim narodom i državom, koju ste doveli do prosjačkog štapa i unizili na gotovo svakom koraku.

Ne postoji jedna pribrana glava koja će vašu destruktivnu politiku promovisanja nasilja i krvoprolića slediti jer znaju da kada dođe do odgovornosti za istu, vi ćete svoju zaštitu potražiti po stranim ambasadama.

Bilo bi dobro kada bi se vaše licemerje i dupli standardi zaustavili samo na dvostrukim pasošima, a ne i na tome da imate dupli standard za gotovo sve, počevši od srpske vojske koju ste razmontirali do zemlje koju ste rasparčali!

Kada neko pomene crvene linije po pitanju Kosova i Metohije, nemojte da mislite da ste vi ti koji ih imate jer ste ih odavno prešli. Prešli ste ih onda kada ste dozvolili da šiptari proteruju i ubijaju naš narod u južnoj pokrajini i onda kada ste se krili po mišjim rupama dok su šiptari proglašavali sopstvenu "državu" u dogovoru sa vašim mentorima.

To pokazuje vaše nenadmašno licemerje vođeno parolom da poturica mora biti krvav do ramena.

A mnogo vam je srpske krvi na rukama da biste nam danas glumili vajne patriote!

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd