Skip to main content
Sandra Božić, SNS

BOŽIĆ: Okupile su se lažne patriote sa rezervnim pasošem u džepu

Foto: SNS
Kako je rekla, Aleksandar Vučić za Srbiju diše, za Srbiju živi!

Saopštenje Sandre Božić, člana Predsedništva Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.

"ZAPAD JE OVIM POKAZAO DA ĆE IĆI DO KRAJA" Predsednik Vučić upozorava: I jedni i drugi će igrati na sve ili ništa!

"ZAPAD JE OVIM POKAZAO DA ĆE IĆI DO KRAJA" Predsednik Vučić upozorava: I jedni i drugi će igrati na sve ili ništa!

"NEĆU DA POTPIŠEM NIŠTA" Moćna poruka predsednika Vučića pred odlazak u Ohrid (FOTO)

"NEĆU DA POTPIŠEM NIŠTA" Moćna poruka predsednika Vučića pred odlazak u Ohrid (FOTO)

NIKOLIĆ: Sakupila se antidržavna banda da govori isključivo o Vučiću

NIKOLIĆ: Sakupila se antidržavna banda da govori isključivo o Vučiću

- Okupile su se večeras lažne patriote sa rezervnim pasošem u džepu, na dan stradanja i progona srpskog naroda, bez imalo sramote, ali zato puni licemerja, ne da pričaju o Kosovu i Metohiji, već da uz jeftine političke parole stavljaju metu na čelo Aleksandru Vučiću!

Niko, ni Milica Stamenkovski, ni Boško Obradović, ni Miloš Jovanović se nisu ni na trenutak obratili narodu na Kosovu i Metohiji i pokazali brigu za njihove živote i njihov ostanak u našoj južnoj pokrajini ili osudili na bilo koji način decenijsko zverstvo šiptarskih terorista! Nisu za to žeton patriote plaćene! Njihov zadatak je Aleksandar Vučić! Jer samo on stoji između njih i vlasti!

On je bedem koji čuva samostalnu i nezavisnu Srbiju od protektorata u koji nam zemlju guraju pod plaštom jeftinih parola i podaničke politike! Zašto skupove niste pravili kada je naš narod bio proterivan, ubijan i prognan?

Bili ste zauzeti oslobađanjem Aljbina Kurtija i preko 1800 koljača, silovatelja, ubica naše dece, preprodavaca srpskih organa! Gde si bio Miloše Jovanoviću dok smo nejaki stajali na mostovima i goloruki branili svoju zemlju od agresora? Gde si bio pre 19 godina, na dan pogroma našeg naroda? Bio si na vlasti vlasti! Nem i bez reakcije u svom toplom kabinetu, bez osude i vapaja dok su nam goreli vekovi!

Vi sa naknadnom pameću i pasošem rezervne države u džepu dozvolili ste da proteruju Srbe sa vekovnih ognjišta i kada su šiptari 2008. proglašavali svoju  “nezavisnost”! I vi danas imate obraza da stanete pod srpsku trobojku i pominjete srpske svetinje? Svako vaše slovo je uvreda, jer skupio se najveći politički mulj da drži slovo o tome kako se čuva Srbija.

Još niste očistili ruke od srpske krvi prolivene dok ste se krili i ćutali na progon i ubijanje, a sada biste sebi da pribavite tapiju na patriotizam. Iako ste ovaj put zaboravili snajpere, niste zaboravili da pljunete na sve sveto i sve srpsko! Ali malo ste se prevarili, nije ovo više to vaše vreme i nije ovo političar koji će narodu pričati bajke. Na čelu Srbije imamo lidera koji zna šta su srpski nacionalni interesi i kako se oni brane.

Smeta vam to što prvi put u istoriji Srbije postoji čovek koji zna šta su crvene linije i koji će ih braniti životom! Jer Aleksandar Vučić za Srbiju diše, za Srbiju živi! - istakla je Sandra Božić.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd