Skip to main content
Zoran Živković

"SREĆA ŠTO KIŠA PERE FEKALIJE" Sramne reči Zorana Živkovića - objavom uvredio većinsku Srbiju (FOTO)

Foto: YoutubePrintscreen
Živković ne može da se pomiri sa činjenicom da se u Beogradu okupilo mnogo više ljudi nego što je za njega glasalo poslednjih godina.

Opozicija ne može da se pomiri sa činjenicom da se u Beogradu na skupu "Srbija nade" okupilo više od 200 hiljada građana kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića i pokazali ljubav prema svojoj zemlji.

U besu i nemoći, ne biraju načine i sredstva da omalovaže većinsku Srbiju i predsednika Vučića. Tako je i Zoran Živković, bivši premijer Srbije, na društvenoj mreži Tviter napisao "Sreća što kiša pere fekalije", čime je uvredio sve okupljene, kojih je bilo mnogo više nego što je za Živkovića glasalo poslednjih godina. 

I dok opozicija besni i piše svakave gadosti po Tviteru, veličanstveni prizori iz Beograda obilaze svet, pa je tako i kineska televizija "Feniks" izveštavala direktno sa skupa

Kadrovi i utisci prisutnih svedoče da je "Srbija nade" pravo lice Srbije, jedno jedino lice koje pokazuje da nema podela i da manjina ne može da na silu da nametne volju građanima Srbije.

Možete i sami da pogledate i da se uverite kako je izgledao ovaj veličanstveni skup, za koji su mnogi prisutni rekli da je naveći skup u istoriji Srbije:

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd