Skip to main content
Nebojša Stefanović

Stefanović ODBRUSIO Šapiću: Neka prijavi tužilaštvu sve što zna o ubistvu Ivanovića

Foto: Profimedia
Predsednik opštine Novi Beograd ranije izjavio da "nema neku veliku dilemu" po pitanju počinioca

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića s obzirom da, kako sam navodi, "nema dilemu" po pitanju počinioca.

- Pozivam Aleksandra Šapića da prijavi tužilaštvu sva saznanja koja ima, s obzirom da "nema dilemu" po pitanju počinioca. Toliko o poštenju, dobroti i obzirnosti - napisao je Stefanović na svom Tviter nalogu, povodom Šapićevih komentara njegovog obraćanja javnosti.

Srefanović je na svom tviteru "okačio" i Šapićevu izjavu: 

- Neću da ulazim u to, čovek je danas ubijen, nisam ja prorok, ni policija. Samo je bruka i sramota da je čovek prošao sve što je prošao, koji je ležao tri godine u zatvoru, prošao ratove, da ga sada neko ubije na kućnom pragu praktično u svom rodnom gradu. A ko ga je ubio, to mislim da i nije neka velika dilema - rekao je Šapić.

Šapić je u međuvremenu reagovao na Stefanovićeve navode na pres konferenciji, tvrdnjom da nijednom svojom izjavom predsednika Srbije nije povezao sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Stefanović je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da je izgleda Radi Trajković, Saši Jankoviću, Ðilasu, Šapiću, Šutanovcu dozvoljeno da svakog dana optužuju Vučića, jer stoje iza izjava u kojima povezuju ili Vučića ili srpski narod ili vlast sa ubistvom, ne nudeći bilo kakve dokaze za to.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd