Skip to main content
protesto

TAČIJEV I HARADINAJEV ČOVEK NA ĐILASOVOJ ŠETNJI U NOVOM PAZARU! "Protesti usmereni na slabljenje Srbije, sad znamo ko ih finansira"

Foto: Informer
Ramuš Haradinaj i Hašim Tači poslali su Redžepa Hotija, zamenika Kadrija Veseljija u PDK, u Novi Pazar da sa predstavnicima opozicije i Ugljaninom ruši Srbiju.

On je svojim pojavljivanjem podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi Sulejman Ugljanin.

Pored Hotija, na protestima prisustvuju Emilija Redžepi bošnjačka narodna poslanica u skupštini nepriznate države Kosovo, Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac i prof. dr. Nedžmedin Spahiju.

Đilas do kraja marta osniva Stranku slobode i pravde

Đilas do kraja marta osniva Stranku slobode i pravde

Podsetimo, Hoti je nedavno izjavio da "podela Kosova nije na dnevnom redu, a kada bi bila, onda bi Kosovo trebalo da uzme Sandžak i deo juga Srbije".

protesti
Foto: Informer

Njegov istomišljenik Sulejman Ugljanin ovog čoveka danas je proglasio za velikog prijatelja, a istoga dana se pridružio protestu 1 od 5 miliona...

Sulejman Ugljanin i Redžep Hoti zajedno su na protestima položili cveće kod spomen ploče Aćif efendije Hadžiahmetovića.

Da podsetimo, Aćif efendija bio je gradonačelnik Novog Pazara, komadant u Drugom svetskom ratu, koji je učestvovao u progonu nekoliko hiljada Srba i Bošnjaka. Streljan je 1945. godine pod optužbom da je sarađivao sa okupatorom. Pravo ime mu je Aćif Bljuta Hadžiahmetović.

protest
Foto: Informer

Član Predsednistva SNS Goran Vesić izjavio je da se večerašnjem "Ðilasovom protestu" u Novom Pazaru pridružio Redžep Hoti, zamenik Kadrija Veseljija u partiji, što je, kaže, potvrda toga gde su demonstracije osmišljene, ko ih, preko Dragana Ðilasa, finansira i da su usmerene na slabljenje Srbije.

- Demonstracije u Beogradu, mesec dana pre nego što su počele, najavio je Ramuš Haradinaj, koji je rekao da će Vučić biti smenjen na ulici. Potom su Ðilas, Jeremić i Obradović počeli sa demonstracijama. Kako im se protesti gase, jer se međusobno svađaju, od večeras Ðilasu, Jeremiću, Bošku Obradoviću i Lutovcu stiže pojačanje sa Kosova i Metohije - napisao je Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

Naveo je da se Đilasovom protestu koji se večeras održava u Novom Pazaru pridružio Redžep Hoti, zamenik Kadrija Veseljija u njegovoj stranci, PDK.

On je istakao da je to je samo potvrda gde su demonstracije osmišljene, ko ih, preko Ðilasa, finansira i da su usmerene na slabljenje Srbije.

- Sada znamo šta je Ðilas nedavno tražio na Kosovu, na koje je išao pod zaštitom Haradinaja i da je slikanje po manastirima bilo samo izgovor za druge sastanke. Bar znamo da od večeras zajedno šetaju Dragan Ðilas, Redžep Hoti, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sulejman Ugljanin i Zoran Lutovac - naveo je Vesić.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd