Petak 23. feb 2024.
sd

TAKER KARLSON DOLAZI U SRBIJU: Brnabić otkrila: "Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Vučića"

Foto: X Printscreen/Tucker Carlson
Karlson je poslednjih dana u žiži javnosti zbog intervjua sa Vladimirom Putinom.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja boravi u Dubaiju u UAE na Svetskom samitu Vlada, izjavila je da je sa američkim novinarem Takerom Karlsonom razgovarala o intervjuu koji je uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, koji je gledao ceo svet, prenose Novosti.

RAZBIJENA VELIKA ŠPIJUNSKA MREŽA U SRBIJI! Uhapšeni zaposleni u državnim organima, odavali podatke STRANIM CENTRIMApolicija

RAZBIJENA VELIKA ŠPIJUNSKA MREŽA U SRBIJI! Uhapšeni zaposleni u državnim organima, odavali podatke STRANIM CENTRIMA

(UŽIVO) VUČIĆ SA MICOTAKISOM U PALATI SRBIJA: U toku tet-a-tet razgovorAleksandar Vučić

(UŽIVO) VUČIĆ SA MICOTAKISOM U PALATI SRBIJA: U toku tet-a-tet razgovor

BRNABIĆ I KARLSON RAME UZ RAME! Premijerka Srbije na svetskom Samitu Vlada u društvu najuticajnijih zvaničnikaAna Brnabić i Taker Karlson

BRNABIĆ I KARLSON RAME UZ RAME! Premijerka Srbije na svetskom Samitu Vlada u društvu najuticajnijih zvaničnika

Brnabić je istakla da joj je Karlson rekao da će najverovatnije posetiti Srbiju sredinom ove godine.

- Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsednika Aleksandra Vučića.

Podsećamo čitaoce da su se Taker Karlson i predsednik Vučić već jednom sreli u Budimpešti gde su razgovarali o važnim geopolitičkim pitanjima, a pre svega o ratu u Ukrajini.

- Jedna od njegovih tvrdnji jeste da je rat u Ukrajini, rat protiv Rusije koji vodi NATO, srušio ekonomiju Evrope. Da uništenje gasovoda Severni tok koje je sprovela Bajdenova administracija, bilo direktno bilo putem posrednika, ubija nemačku ekonomiju, najveću ekonomiju Evrope i da se posledice toga, gde jedna NATO zemlja zapravo napada drugu, osećaju širom Evrope - preneo je Karlson Vučićeve reči saopštene tom prilikom.

Susret je komentarisao i predsednik Srbije:

- Razgovor sa jednim od najvećih novinara današnjice Takerom Karlsonom, čovekom širokog obrazovanja i jedinstvene novinarske smelosti. Svakako veliki izazov za mene, ali i izuzetna prilika za razmenu mišljenja o brojnim temama koje opterećuju geopolitičku agendu današnjice.

Karlson je ovih dana u žiži svetske javnosti zbog dvosatnog intervjua sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom koga je pogledalo preko 200 miliona ljudi. 

(Srbija Danas/M.B.)

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd