Skip to main content
aleksandar vulin

U Pokretu socijalista ŠOKIRANI! Pristalice Jankovića pozivaju na LINČ i VEŠANJE, on ne reaguje

Foto: Srbija Danas
Ponašanje predsednilkog kandidata ocenili "neprimerenim i licemernim"

Pokret socijalista je saopštio da je licemerno da Saša Janković, "koji je godinama urušavao dostojanstvo nezavisne institucije Zaštitnika građana i zloupotrebljavao funkciju", danas ocenjuje rad institucija i drži lekcije onima koji su uspeli da oporave Srbiju.

ČLAN RIK PAVLOVIĆ: Preletačeviću nedostaje 35 potpisa, ali to nije sve! Evo o čemu je reč

- Čovek koji je umesto interesa građana Srbije, štitio interese DOS-a, drži lekcije onima koji su uspeli da oporave Srbiju i povrate joj ugled. Janković nikada nije reagovao na kršenje zakona i zloupotrebu institucija kada su Srbijom upravljali ambasadori i tajkuni, kada su šamarali i zabranjivali novinare i neistomišljenike, baš kao što ni danas ne reaguje kada njegove pristalice javno pozivaju na linč, nasilje i vešanje - navodi se u saopštenju PS.

Saša Janković
Foto: Media Centar

PS u saopštenju kaže da "dosovski kandidat za predsednika Saša Janković, nije uspeo baš ništa da ponudi građanima Srbije, osim mržnje i laži o Aleksandru Vučiću".

- Neprimereno je i licemerno da Janković, koji je godinama urušavao dostojanstvo nezavisne institucije Zaštitnika građana, direktno kršio zakone, zloupotrebljavao funkciju i delio građane na "naše" i "njihove" , danas, bez imalo stida ocenjuje rad institucija u Srbiji - navodi PS.

RIK proglasio kandidature Čanka, Stamatovića, i Parovića , Preletačević nije na dnevnom redu

PS poručuje Jankoviću da će, iako mu je teško da se pomiri sa tom činjenicom, morati da shvati da Srbijom više ne vlada DOS i da je Srbija sada pravna država.

- Dok god je na njenom čelu, Vučić će štiti vladavinu prava u Srbiji - zaključuje PS.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd