Skip to main content
Aleksandar Vučić

Vučić odbrusio Milu Đukanoviću: Srbija izvozi ideje, a ne ubice i NIKADA NEĆE BITI UNIŽENA

Foto: Pink TV Printscreen
Srbija izvozi ideje, ima intelektualni potencijal, ali ne izvozi pucače i ubice, i nikada više neće biti unižena, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kritike predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da je Srbija zaoštrila situaciju sa zemljama u regionu svojim ponašanjem.

- Zaoštrili smo situaciju tako što su neki od ljudi, koji drugačije misle od Ðukanovića, a neki od njih misle drugačije i od mene, hteli da uđu u Crnu Goru da iznesu svoje mišljenje, da obiđu svoje kuće... pa nisu mogli? A na osnovu kog akta? Razlika je u tome što mi ne dozvoljavamo ulazak u Srbiju kriminalcima - rekao je Vučić.

- Ako smo za to krivi, prihvatam, za drugo ne prihvatam. Poštovali smo Crnu Goru i sve u regionu, Srbija će jačati i nikog neće ugrožavati i nikada više neće biti unižena - rekao je Vučić komentarišući za Pink nedavno istupanje Ðukanovića. 

Vučić tvrdi: Mnogima nije u interesu jaka Srbija iz JEDNOG razloga!

Ako neko želi da Srbija bude što manja i što slabija i da se izvinjava sto puta dnevno, Vučić poručuje da se to neće desiti.

- Suviše volim Srbiju da bih dozvolio da bude unižena kao pre sedam godina. Ako je za njih ugrožvanje to što je Srbija snažnija, ekonomski i na druge načine... Tek ćemo jačati ako ne bude nove finansijske krize - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
FOTO: Pink TV printscreen

On je rekao da "sad se oni ubijaju po Beču, znali smo to i zato smo im zabranili ulazak u Srbiju."

- Ubistava će biti uvek, kod nas je sada mnogo manje nego što je bilo, dešavaju se važne stvari, policija radi odlična posao, padaće jedan po jedan, a neki su već utekli - najveći narko bosovi, jer znaju da smo sklopili priču, mada nije to problem nego naći dokazne predmete, a sada se i to radi. Neće im biti lako - ističe Vučić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd