Petak 01. dec 2023.
Aleksandar Vučić

VUČIĆ OSVAJA NAJPOPULARNIJU MREŽU Povodom verifikacije profila na TikToku predsednik objavio šaljiv snimak! Ovo morate da pogledate (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/jasamaleksandar
Verifikaciju naloga predsednik Srbije obeležio je jednim šaljivim snimkom.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno je napravio nalog na TikToku, jednoj od najbrže rastućih društvenih mreža na svetu, a sada je njegov nalog i verifikovan!

Vučić čestitao novom predsedniku Argentine na izboruAleksandar-Vučić

Vučić čestitao novom predsedniku Argentine na izboru

Predsednik iskoristio priliku da prošeta Knez Mihailovom: "Ponovo u ulici mog detinjstva, posle mnogo godina..." (FOTO)Aleksandar-Vučić

Predsednik iskoristio priliku da prošeta Knez Mihailovom: "Ponovo u ulici mog detinjstva, posle mnogo godina..." (FOTO)

Predsednik Vučić sutra sa StoltenbergomAleksandar Vučić

Predsednik Vučić sutra sa Stoltenbergom

TikTok najviše okuplja mlade ljude, pa stoga predstavlja pravo mesto na kojem će predsednik, na zabavan način, približiti TikTokerima svoje aktivnosti, ali i zainteresovati mlade za politiku, jer među njima se sigurno nalaze i neki od budućih lidera Srbije.

Profil predsednika Srbije na TikToku možete pronaći na @jasamaleksandar.

Predsednik je tim povodm objavio i šaljiv video.

Podsetimo, Vučić ima profile i na društvenim mrežama "Instagram" i "X" gde objavljuje snimke i fotografije svojih svakodnevnih aktivnosti, a koje građani pomno prate.

Funckiju predsednika, Aleksandar Vučić obavlja od 2. aprila 2017. godine, nakon pobede na predsedničkim izborima.

Srbiju vidi kao ekonomski obnovljenu, uređenu, modernu evropsku državu, regionalnog lidera u ekonomiji, politici, infrastrukuri, energetici, stabilnosti svake vrste, afirmaciji ljudskih prava i sloboda, ali i u obrazovanju, kulturi, nauci, prosvećenosti, sportu i natalitetu.

Dobitnik je nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ za ličnost godine 2012, kao i nagrade "Ličnost godine 2013" u izboru "Nezavisnih novina" Bosne i Hercegovine.

Takođe, dobio je i nagrade "Čovek godine 2013" u izboru evropskog magazina "Man", "Najevropljanin 2013" u izboru međunarodne organizacije "Prva evropska kuća", "Vidovdanske nagrade 2013." koju dodeljuje Grad Kruševac i nagradu "Regionalni lider 2014" u izboru regionalnog žirija i čitalaca "Večernjeg lista" Bosne i Hercegovine.

Strastveni je čitalac, naročito literature iz oblasti istoriografije i geopolitike, ali i srpske i svetske književnosti. Poseduje zavidnu ličnu biblioteku.

Igra šah, rado prati utakmice košarke i fudbala.

Tečno govori engleski i ruski, služi se francuskim i uči nemački jezik.

Oženjen je Tamarom Vučić, otac Danila, Milice i Vukana.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd