Skip to main content
Aleksandar Vulin

Vulin odgovorio Rami: Tzv. "velika Albanija" na Balkanu je nesreća svih nas koji na Balkanu živimo

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Vulin je poručio Rami da se napre izvini za sve zločine OVK i podršku ubicama iz njihovih redova

- Nesreća koju bi napravila "velika Albanija" na Balkanu je nesreća svih nas koji na Balkanu živimo, i zato ću se protiv nje boriti pa ma koliko to kvarilo sliku koju je sam o sebi napravio Rama - poručio je ministar Vulin.

- Kada je ostao bez argumenata za raspravu, Rama je pozvao Ministarstvo spoljnih poslova u pomoć. Ništa novo, tako je bilo kroz istoriju pa sve do NATO agresije, uvek se nekom kuka za pomoć a protiv Srba - rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na izjavu premijera Albanije Edija Rame da će Ministarstvo spoljnih poslova poslati notu Beogradu.

- Neka se Rama izvini za Žutu kuću, neka se izvini za podršku ubicama iz OVK, pa onda neka traži da mu neko leči povređenu sujetu - naglasio je Vulin.

- Za zemlju Esad paše Toptanija malo je nesreća većih od Rame, ali to je stvar Albanije, a nesreća koju bi napravila "velika Albanija" na Balkanu je nesreća svih nas koji na Balkanu živimo, i zato ću se protiv nje boriti pa ma koliko to kvarilo sliku koju je sam o sebi napravio Rama - poručio je ministar Vulin.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd