Skip to main content
Aleksandar Vučić

"ZVEZDA POZAJMILA, PA ŠTA?" Vučić o večitima: Plati bre porez, a ne da ti država bude poslednja rupa na svirali!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pohvalio potez FK Crvena zvezda koja je platila porez i istakao da klubovi moraju da izmiruju svoju obavezu prema državi.

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas sportskim klubovima, ali i svim ostalima, da izmire svoje poreske dugove prema državi, jer se i od tog novca grade putevi i izdvaja za sve ostalo.

VUČIĆ NA OTVARANJU NOVE DEONICE: Putevi su ti koji dovode investitore, bez puteva niko neće da dođe (FOTO/VIDEO)

VUČIĆ NA OTVARANJU NOVE DEONICE: Putevi su ti koji dovode investitore, bez puteva niko neće da dođe (FOTO/VIDEO)

VUČIĆ NAJAVIO VELIKE STVARI ZA SRBIJU: "Mislim da je dobro urađena", predsednik citirao MUDRU kinesku poslovicu

VUČIĆ NAJAVIO VELIKE STVARI ZA SRBIJU: "Mislim da je dobro urađena", predsednik citirao MUDRU kinesku poslovicu

- Što se tiče Zvezde i Partizana, čestitam košarkašima Patizana na plasmanu u  najboljih osam u Evropi. Što se tiče dugova, nadam se da, kada se završi sezona, da će da plate svoje dugove državi Srbiji. To se posebno odnosi na fudbalski klub Partizan koji duguje ogroman novac državi Srbiji. Mi smo im juče dodatno dali novac da bi mogli da igraju u Evropi bilo koje takmičenje. Crvena zvezda stoji mnogo bolje finansijski - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara koliko duguju Partizan i Zvezda državi za porez.

KK Partizan
Foto: MN Press

Pozdravio je, kako je rekao, odgovoran odnos FK Crvena Zvezda prema dugovima.

- KK Zvezda je na oko milion i po poreskog duga, ali KK Partizan je na sedam miliona poreskog duga. FK Patizan je na 17 miliona dospelog poreskog duga, što je užas, a Crvena Zvezda je platila 7,3 milona evra - istakao je Vučić.

Marakana
Marakana
Foto: Srbija Danas

Kazao je da sada sluša kako je, eto, Zvezda kao izmirila svoj dug, ali da je u stvari pozajmica novac, ali da je za njega i državu to potpuno nevažno od koga su pozajmili novac, već da su izmirili porez državi.

- Bitno je da je drzava dobila svoje pare. Zvezda pozajmila, pa šta... - dodao je Vučić.

- Plati bre porez, a ne da ti država bude poslednja rupa na svirali - poručio je predsednik Vučić i dodao da je to obaveza svih u zemlji.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd