Sreda 29. nov 2023.
SNS

ERDEVIK UZ VUČIĆA: Ceo izborni štab Jeremića prešao u SNS

Foto: Profimedia
Najveći mesni odbor Socijal demokratske stranke Erdevik prešao u Srpsku naprednu stranku

-Veliko nam je zadovoljstvo da obavestimo sve sugrađane i širu javnost da je najveći Mesni odbor Socijaldemokratske stranke iz Erdevika – Izborni štab Vuka Jeremića dao bezuslovnu i bezrezervnu podršku politici Aleksandra Vučića, te pristupio Srpskoj naprednoj stranci.

PREDIZBORNI INTERVJU ALEKSANDRA VUČIĆA: Moja osnovna poruka tokom cele kampanje je OČUVANJE STABILNOSTI

Pristupanje Socijaldemokratske stranke, Srpskoj naprednoj stranci je potvrda da samo vođeni Aleksandrom Vučićem možemo meštanima opštine pružiti bolji život i sigurniju budućnost.

Aleksandar Vučić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Izuzetno nam je drago što su građani Erdevika prepoznali pravu politiku Aleksandra Vučića, koju vodi već tri godine kao premijer Srbije i koji će biti najbolji predsednik svim građanima Srbije. Neslaganje građana sa štetnom politikom koju vodi Vuk Jeremić se najbolje ogleda u njihovoj današnjoj odluci da pristupe našoj stranci, i tako daju bezrezervnu podršku budućem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Program koji Vuk Jeremić propagira samo mržnju prema Aleksandru Vučiću i ništa drugo.

NEMAČKA DRŽAVNA TELEVIZIJA: Evo zašto Vučića vole i Merkelova i Putin

Naša stranka se bori za jednakost i prava svih građana, slobodu mišljenja odlučivanja, poštovanje svih demokratskih vrednosti i nenasilno, civilizovano ponašanje, zbog čega smo nagrađeni poverenjem građana, koji su i danas pokazali da umeju da razmišljaju svojom glavom i da se opredele za ono što je najbolje za njih, a to je predsednički kandidat Aleksandar Vučić, rekao je Stevo Marušić član izvršnog i glavnog odbora SNS.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd