Petak 23. feb 2024.
Petar Petković

"Đilasovci pokazali da su spremni na najtrulije koalicije i trgovinu" Petković reagovao na najnovije napade opozicije na Vučića!

Foto: Profimedia
Član Predsedništva SNS Petar Petković osvrnuo se danas na najnovije napade dela opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Saopštenje člana Petra Petkovića prenosimo u celosti:

"DA VIDE KAKO IZGLEDA KAD SE SRBIJA DIGNE NA NOGE" Vučić u Užicu saopštio sjajne vesti, građani oduševljeno uzvikivali: "Aco, Srbine" (VIDEO)SNS

"DA VIDE KAKO IZGLEDA KAD SE SRBIJA DIGNE NA NOGE" Vučić u Užicu saopštio sjajne vesti, građani oduševljeno uzvikivali: "Aco, Srbine" (VIDEO)

ĐILASU I MARINIKI NISU VAŽNE SRPSKE ŽRTVE, VEĆ SAMO MRŽNJA?! Napravili neoprostiv potez i pokazali šta zaista misle o stradanju našeg naroda u Jasenovcu?!Đilas i Marinika

ĐILASU I MARINIKI NISU VAŽNE SRPSKE ŽRTVE, VEĆ SAMO MRŽNJA?! Napravili neoprostiv potez i pokazali šta zaista misle o stradanju našeg naroda u Jasenovcu?!

Šta reče, čoveče?! Đilasovac napao Vučića zbog visine primanja, a onda mu se cifre obile o glavu (VIDEO)Foto: Printscreen/Youtube/Radio-televizija Vojvodine

Šta reče, čoveče?! Đilasovac napao Vučića zbog visine primanja, a onda mu se cifre obile o glavu (VIDEO)

Lažne patriote, zajedno sa osvedočenim Đilasovim borcem za nezavisno Kosovo večeras su na tajkunskoj televiziji udruženo i složno udarili na predsednika Aleksandra Vučića i još jednom pokazali da su spremni na najtrulije koalicije i trgovinu srpskim nacionalnim interesima na KiM samo da sruše Vučića i dokopaju se vlasti.  

Večeras je tajkunska Šolakova televizija potvrdila ono na šta nedeljama upozoravamo - da je glas za svakoga od njih i za Miloša Francuza, Boška Ljotićevca, Miroslava Ponavljača G17 plus Aleksića i Vuka NATO Jeremića zapravo glas za Dragana Đilasa, glas za bogaćenje tajkuna i politiku nezavisnog Kosova. 

I ne samo da su složno i horski ustali protiv predsednika Aleksandra Vučića već pola emisije ne smeju da pomenu ni udare na Aljbina Kurtija i jasno kažu da je on glavni generator krize na Kosovu i Metohiji i izvor svog zla prema srpskom narodu na KiM. 

Svakom pristojnom građaninu ove države od naše južne pokrajine, od Štrpca i Leposavića, do severa naše zemlje jasno je da među lažnim patriotama i đilasovcima nema apsolutno nikakve razlike i da bi bili spremni i na koaliciju s Kurtijem samo da se dokopaju vlasti i sruše Srbiju i Aleksandra Vučića kao jedinu branu nezavisnom Kosovu! To im Srbi sa KiM nikada neće dozvoliti i jasno će na izborima kazniti takvu antisrpsku politiku.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd