Skip to main content
Jakov Milatović

"DIJASPORO, GLASAJTE ZA MILATOVIĆA" Stigla moćna podrška kandidatu Pokreta Evropa sad pred drugi krug izbora

Foto: Profimedia
Albin Ćeman, potpredsednik Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore podržao predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

On je poslao poruku crnogorskoj dijaspori podsetivši da ih je više pošlo u "beli svet" za vreme mandata Mila Đukanovića i DPS, nego za sve godine pre toga.

- Retki ste pošli što vam je bilo bolje u Crnoj Gori. Dok ste vi odlazili iz svoje rodne grude, samo je on ostajao i bogatio se. Dok su se vama ognjišta u Crnoj Gori gasila, samo se njegova familija širila i kupovala banke, jahte, stanove, vetrenjače, hidroelektrane. Životi i mladost svih nas su prolazili, gledajući iste ljude na političkoj sceni Crne Gore, na čelu sa njim, koji nisu ama baš ništa uradili da sačuvaju naš najvažniji resurs, a to su ljudi. To ste vi, draga dijasporo. Ja znam da vi sada živite u demokratski razvijenijim zemljama, da ste svojim poštenim odnosom i radom učestvovali u razvoju tih društava. Takođe znam i za vašu privrženost svom ognjištu i kućnom pragu – državi Crnoj Gori. Zato vas pozivam da 2. aprila podržite mladost, podržite znanje i demokratske promene u Crnoj Gori. Da podržite građanskog kandidata za predsednika Crne Gore. Glasajte za sebe, glasajte za svoje najmilije. Glasajte za svoju Crnu Goru i za državu koja može u dogledno vreme da zaliči na onu u kojoj se sada nalazite. Glasajte za Crnu Goru u koju ćete poželeti da se vratite, a ne za Crnu Goru čiji vas se predsednici sete samo kad su im potrebni vaši glasovi da sačuvate njega i njegove još malo na vlasti. Draga dijasporo, glasajte za Jakova Milatovića - poručio je Ćeman.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
23 Beograd