Petak 01. dec 2023.
nato

NATO ŠALJE TRUPE NA KOSOVO! Hitno se oglasio Stoltenberg nakon sastanka u Prištini: Uradićemo ono što je neophodno

Foto: Profimedia
Najnovija odluka Generalnog sekretara NATO alijansa.

Generalni sekretar NATO, Jens Stoltenberg boravi na tzv. Kosovu.

PRIŠTINA KUJE NOVI PAKLENI PLAN Počeo proces u Prištini, Srbi opet na udaru Albanacauck

PRIŠTINA KUJE NOVI PAKLENI PLAN Počeo proces u Prištini, Srbi opet na udaru Albanaca

SAMOHRANI OTAC SA SINOVIMA DOBIĆE NOVU KUĆU NA KiM: "Velika je vlaga bila, nije moglo da se diše,..sada ćemo živeti srećno" (VIDEO) porodica

SAMOHRANI OTAC SA SINOVIMA DOBIĆE NOVU KUĆU NA KiM: "Velika je vlaga bila, nije moglo da se diše,..sada ćemo živeti srećno" (VIDEO)

Pomoćnica direktora kancelarije za KiM zaustavljena na prelazu Merdare! Jelenu Stojković sprečili da poseti srpsku porodicu iz Babinog Mosta!Kosovo

Pomoćnica direktora kancelarije za KiM zaustavljena na prelazu Merdare! Jelenu Stojković sprečili da poseti srpsku porodicu iz Babinog Mosta!

- Uradićemo ono što je neophodno kako bismo osigurali sigurno okruženje za sve ljude na Kosovu - poručio je danas u Prištini Jens Stoltenberg, generalni sekretar NATO, posle sastanka sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani.

On je pozdravio nedavne predloge za formiranje ZSO, navodeći da bi to bio ključni korak ka normalizaciji odnosa, a Prištini je poručio da svako raspoređivanje KBS i policije na sever zahteva koordinaciju sa Kforom.

- Ovo je veoma bitan sastanak za bezbednosno stanje na Kosovu i u regionu nakon onoga što se desilo u septembru - rekao je Stoltenberg, koji je na početku obraćanja naveo da mu je zadovoljstvo što je u Prištini". 

Generalni sekretar NATO sutra bi trebalo da poseti i Beograd.

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd