Skip to main content
Dejan Lučić i Bondstil

"Rusi preuzimaju Bondstil, a predaće im ga tzv. vojska Kosova!" Dejan Lučić najavljuje velike promene na Kosovu!

Foto: Medija centar/ Vikipedija/ SD ilustracija
Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i teoretičar, rekao je da Srbija očekuje da Tramp, u dogledno vreme, povuče vojsku iz Bondstila, te da će tu bazu preuzeti Rusi

Lučić je izneo svoj stav da Srbija između dve stolice mora da se opredeli za rusku i obrazložio ga: 

- Ako dođu S-400 sistemi, onda niko ne sme da nas tuče, da nas bije. Ja očekujem, u dogledno vreme, da Tramp povuče vojsku iz Bondstila, a ova "vojska Kosova" treba da bude čuvar Bondstila dok tu bazu ne preuzmu Rusi - rekao je Lučić u emisiji "A šta vi mislite" autoru i voditelju Ratku Dmitroviću na televiziji Ras.

On je dodao da bi teoretski protivnik tom scenario mogla biti Angela Merkel ili njen naslednik, ali da Putin može uticati na njih da shvate da su Kosovo i Metohija Srbija.

ALBANCI PRETE SRBIJI IZ VAZDUHA?! Žele DOMINACIJU NA NEBU - sa jednim PILOTOM?! Svi se smeju zbog onoga čime TAČI I HARADINAJ raspolažu!

Komentarišući situaciju u Crnoj Gori, Lučić kaže da "kad počnu da ih kolju Albanci, svi Crnogorci će se setiti da su Srbi"! On kaže da su Englezi, pre svega Rotšild, odigrali glavnu ulogu u otcepljenju Crne Gore od Srbije. 

Lučić je podsetio na svoju procenu da ima samo 800.000 Albanaca na Kosovu, te da 120.000 njih godišnje odlazi u zapadne zemlje, a da će na Kosovu ostati samo Albanci koji se bave trgovinom drogom.

OBRT U SLUČAJU UHAPŠENIH SRBA NA KOSOVU! Nije im produžen pritvor! Advokat DEMANTOVAO prištinske medije!

Lućić je rekao da Britanci imaju najveći interes na Balkanu, te istakao da oni vladaju mozgom kroz svoju obaveštajnu službu "Pet očiju", koju čine Engleska, Amerika, Australija, Novi Zeland i centri u Londonu, a da tu službu vodi princ Čarls, dok Britaniju vode bankari, pre svega Rotšildi. 

DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd