Skip to main content
Sahrana

UŽASNA SCENA NA GROBLJU U PRNJAVORU! Brana iz očaja odsekao tri prsta nasred sahrane, razlog začuđujuć

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Ovo nije prva seča prstiju jer se pre neku godinu odlučio na identičan čin kada je kod kuće, naočigled majke, na panju odsekao jedan prst.

Teške optužbe da je provalio najpre u pravoslavnu a potom i u katoličku kapelu, odakle je nestalo sitnine u iznosu od nepunih 20 maraka, bili su okidač za Brana P. (46) iz Donjih Vijačana, kod Prnjavora, da sekiricom odseče sebi tri prsta na levoj ruci!

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

Dopuni nalog preko terminala i uzmi bonus 3%

"DEVOJKA ZA UDAJU 60 METARA LEVO" Umesto saobraćajnog znaka, osvanuo URNEBESAN oglas (FOTO)

"DEVOJKA ZA UDAJU 60 METARA LEVO" Umesto saobraćajnog znaka, osvanuo URNEBESAN oglas (FOTO)

STRAVIČAN SNIMAK IZ CG: Dok auto ide 90 kilometara na čas dete se vozi u OTVORENOM GEPEKU (VIDEO)

STRAVIČAN SNIMAK IZ CG: Dok auto ide 90 kilometara na čas dete se vozi u OTVORENOM GEPEKU (VIDEO)

Ovaj Prnjavorčanin sve je šokirao kada je, dok su na mesnom groblju sahranjivali pokojnika, uzeo sekiru i krenuo sebi da seče prste. Nakon što je zbrinut na UKC u Banjaluci on je potom smešten u jednu zdravstvenu ustanovi u Srpskoj.

Bliski prijatelji kažu da su mu izuzetno teško pale optužbe nekih komšija i poznanika da je provalio najpre u vijačansku pravoslavnu kapelu. Komšije ga, kažu, znaju kao "u duši" vrlo dobrog čoveka, ali sa izraženim porokom ovisnosti od alkohola. Time je sam sebi najviše štetio. Nakon bračne rastave, od supruge i dvoje dece, on živi sa majkom u Vijačanima, boreći se da preživi nadničarenjem.

NE SEČE PRVI PUT

Ovo nije prva seča prstiju! Pre neku godinu, on se odlučio na identičan čin kada je kod kuće, naočigled majke, na panju odsekao jedan prst. Takođe na levoj ruci, pa mu je sada na njoj ostao samo palac!

- Sve nas je u selu obradovala Branetova odluka da se leči od ovisnosti od alkohla. Tako da zadnjih godinu dana nije pio. Ranije nam je i sam potvrdio da je pre neku godinu pod uticajem alkohola bio provalio u grobljansku kapelu. Svi dobronamerni smo ga bodrili i sugerisali mu da ne pridaje značaja zadirkivanjima i optužbama da je on ponovo provali u kapelu. To je kategorički negirao - pričaju meštani.

Tog dana, međutim, dok je vijačanski paroh Branislav Aleksić služio opelo 77-godišnjem O. P. Brane je do groblja došao na biciklu, sa sekiricom i osetno pripit. Niko nije ni slutio užasu koji sledi i da se "čaša gorčine" kod Braneta prelila optužbama da je "provalio i u obližnju katoličku kapelu."

- Čudili smo se zašto Brane sekirom udara po betonskom koritu, od grobljanske vode. Šokirali smo se kada su počeli da šibaju mlazevi krvi i frkću njegovi odsečeni prsti. Svi smo bili u silno zaprepašćeni i u panici, pa čak i sami medicinari, u toj borbi da preživi, da sa njim kolima Hitne pomoći nismo se pribrali da pošaljemo barem neki od odsečenih prstiju, pričaju očevici šokantnog prizora sa sahrane.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd