Utorak 27. feb 2024.
popis

DANAS POČINJE POPIS STANOVNIŠTVA U CRNOJ GORI: Narednih dana će službenici biti na terenu od 8 do 20 časova

Foto: Profimedia
Popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine počinje danas u Crnoj Gori. Pozivaju se svi građani da učestvuju, službenici će radi neprekidno narednih dana.

Danas počinje popis stanovništva u Crnoj Gori, a iz Monstata su pozvali građane da učestvuju u istom, pišu Vijesti.me. 

PRESUDIO MAJCI UDARCIMA SEKIROM U GLAVU A POTOM ZAPALIO TELO Policija se HITNO oglasila, OVO su jezivi detalji ubistvapolicija

PRESUDIO MAJCI UDARCIMA SEKIROM U GLAVU A POTOM ZAPALIO TELO Policija se HITNO oglasila, OVO su jezivi detalji ubistva

PET OSOBA PRIVEDENO U SLUČAJU NESTANKA MALE VANJE Devojčici (14) još uvek nema ni traga ni glasa, u potragu se uključio ceo regionVanja

PET OSOBA PRIVEDENO U SLUČAJU NESTANKA MALE VANJE Devojčici (14) još uvek nema ni traga ni glasa, u potragu se uključio ceo region

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U BIJELJINI: Sin ubio majku, pa zapalio kućuBosanska policija

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U BIJELJINI: Sin ubio majku, pa zapalio kuću

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine počinje danas, u nedelju 3. decembra, saopšteno je i zvanično iz Uprave za statistiku (Monstat).

Popisivači Uprave za statistiku biće narednih dana na terenu, od 8 do 20 časova, kada će posetiti domove građana.

- Sva pitanja i nedoumice vezane za popis, građani mogu uputiti pozivom na brojeve našeg Info Centra: 020/230-811 i 068/851-500 svakog dana, u vremenskom periodu od osam do 20 časova - saopšteno je iz Monstata.

Poručuju da učešće u popisu znači odlučnost svakog pojedinca da obezbedi temelj za bolju budućnost zasnovanu na tačnim podacima.

- Zato pozivamo sve građane da učestvuju u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. godine jer - Svi smo važni - poručuju iz Monstata.

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd