Petak 08. dec 2023.
devojčica

DEVOJČICA (13) IZ ŠTIPA UPOZNALA JE MLADIĆA PREKO FEJSA: Našla se sa njim, a on je brutalno prebio i SILOVAO

Foto: Profimedia
Prisilio je da uđe u njegov automobil

Devojčica (13) iz Štipa u Makedoniji, nije ni sanjala kakav će užas preživeti od njenog Fejsbuk prijatelja A.M ( 23 ), iz susednog grada Radoviša. Upoznali su se preko pomenute društvene mreže i postali prijatelji. Kada je zadobio poverenje maloletnice, A.M. je došao u Štip i sa devojčicom se dogovorio da se vide i lično upoznaju.

STRAVA I UŽAS U KISELJAKU: Devojka sa posebnim potrebama silovana u šumi!

Ne sluteći ništa, devojčica je došla na sastanak na dogovoreno mesto u ulici “Sutjeska”.

Tu ju je A.M. čekao u autu marke Mercedes. Čim je devojčica stigla, rekao joj je da uđe u auto, ali je ona to odbila. To je iznerviralo mladića, pa je počeo da je udara po glavi. Strahujući da ne dobije još veće batine, devojčica je ipak ušla u auto.

Silovanje
Foto: Profimedia/ilustracija

Nasilnik je zalupio vrata vozila, startovao motor i maloletnicu odvezao na obližnju tvrđavu Isar, gde ju je silovao.

Ovaj gnusni čin se dogodio pre tri dana, oko 11 sati pre podne. Čim se devojčica vratila kući, sve je ispričala roditeljima, pa je zajedno sa ocem M.M. (42) otišla u policiju i prijavila siledžiju A.M. On je priveden i zadržan u SUP Štip, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog silovanja maloletnice.

TRAGEDIJA U SKOPLJU: Dečak (12) posle nastave pao kroz prozor učionice!

Pune ruke posla je imala i policija iz susednog grada Kočani, koja je, takođe radi silovanja, iza brave stavila 24-godišnji D.M.

Njega je prijavila tinejdžerka iz tog grada.

Ona je u policiji objasnila da ju je D.M. dve godine, od novembra 2014. do oktobra prošle godine, u više navrata prisiljavao na seks i “druga polna dejstva” preteći joj da će, ako ne pristane, njene gole fotografije i “drugu eksplicitnu sadržinu” koju je imao, objaviti na društvenim mrežama.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd