Petak 23. feb 2024.
dodik

DODIK ŽESTOKO ODGOVORIO PODGORICI: "Pojedinci u Crnoj Gori smatraju da imaju tapiju na volju većine"

Foto: Profimedia
Nakon izjave predsednika RS, saopštenjem su se oglasili iz crnogorskog MSP.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da reagovanje crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova na njegovu izjavu da Srbi u ovom veku treba da formiraju jedinstvenu državu koju bi činile Srbija, Republika Srpska i Crna Gora, pokazuje da pojedinci u Crnoj Gori smatraju da imaju tapiju na volju većine i da je ta većina apriori protiv ujedinjenja.

"VRATITI CRNU GORU SRPSKOM BIĆU" Dodik se založio za "veliki svesrpski sabor" i formiranje jedinstvene države Srbamilorad dodik

"VRATITI CRNU GORU SRPSKOM BIĆU" Dodik se založio za "veliki svesrpski sabor" i formiranje jedinstvene države Srba

UKRAJINSKI HELIKOPTER SLETEO U HRVATSKU! Ovo niko nije očekivaoHelikopter

UKRAJINSKI HELIKOPTER SLETEO U HRVATSKU! Ovo niko nije očekivao

I DALJE NA SNAZI CRVENI METEOALARM! Klizišta i poplave nakon snažne kiše, neki objekti TEŽE OŠTEĆENI, naređena EVAKUACIJA (FOTO/VIDEO)kamion

I DALJE NA SNAZI CRVENI METEOALARM! Klizišta i poplave nakon snažne kiše, neki objekti TEŽE OŠTEĆENI, naređena EVAKUACIJA (FOTO/VIDEO)

Bilo bi zanimljivo proveriti volju građana Crne Gore, ali ne na Lajčakovom već demokratskom referendumu, čak i u ovom trenutku, a šta bi tek takav referendum mogao pokazati za 50 ili 100 godina“, rekao je Dodik odgovarajući na pitanje Srne da prokomentariše reagovanje MSP Crne Gore na njegovu izjavu.

Nakon izjave predsednika RS, saopštenjem su se oglasili iz crnogorskog MSP navodeći da je ta zemlja nezavisna i međunarodno priznata država, članica NATO-a, okrenuta evropskoj budućnosti, a ne, kako su naveli, retrogradnim idejama, prenela je Srna.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd