Skip to main content
Dritan Abazović

"DRITAN DA SE VRATI IZDAVANJU SUNCOBRANA NA VELIKOJ PLAŽI" Knežević: Ako je vlada ekspertska onda Abazović mora da ide iz nje

Foto: Youtube/PrintScreen/Filip Vukčević - E-stock/Petar Jovanović
Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević reagovao je na izjavu Dritana Abazovića, da se njegov GP URA protivi ulasku političara u rekonstruisanu vladu, porukom da, ako u vladu mogu samo eksperti, onda Dratan mora iz nje da izađe.

Abazović, inače, jedini političar u aktuelnoj vladi rekao je ranije danas da je stav njegovog pokreta "jasan i precizan" po pitanju daljeg funkcionisanja vlade, te da su sa "URA uvek čista posla".

- Ako ulaze eksperti, onda brat Dritan mora da izađe iz vlade, i vrati se izdavanju suncobrana i ležaljki na Velikoj plaži. A ja ću pored njega s tezgom pipuna i lubenica. I nema gurkanja s devojkama. Samo relaksirano - napisao je Knežević na Tviteru.

URA je isključivo za ekspertsku vladu, a Abazović je za podgoričke Vijesti najavio da će taj stav predočiti premijeru Zdravku Krivokapiću na sutrašnjim konsultacijama, a naredne sedmice će, kazao je, imati i Glavni odbor stranke na kojoj će ga "pečatirati".

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
21 Beograd