Četvrtak 22. feb 2024.
policija

GORDANU JE MUŽ ZADAVIO GOLIM RUKAMA! Pola godine od ubistva koje ledi krv u žilama, ubica ostaje iza rešetaka

foto SrbijaDanas,Saša Džambić
Suprug se tereti za teško ubistvo koje je počinio 17. maja ove godine u njihovoj porodičnoj kući.

Nakon pola godine od ubistva Gordane (45), koju je, kako se sumnja, golim rukama ubio muž Robert  (52) iz Petrinje, Županijsko državno tužilaštvo u Sisku podiglo je optužnicu protiv muškarca.

ABAZOVIĆ SE SVOM SNAGOM OBRUŠIO NA SPAJIĆA: "izabrao taktiku koja mu je tražena od sponzora, a to je da sluša samo i isključivo DPS" (VIDEO)dritan i abazović

ABAZOVIĆ SE SVOM SNAGOM OBRUŠIO NA SPAJIĆA: "izabrao taktiku koja mu je tražena od sponzora, a to je da sluša samo i isključivo DPS" (VIDEO)

TRESLO SE KOD KOMŠIJA Snažan zemljotres pogodio HrvatskuZemljotres

TRESLO SE KOD KOMŠIJA Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku

LAŽNI PROFIL SA KOSOVA TVRDI DA JE VANJA KOD NJEGA! Uznemirujuće poruke šire se društvenim mrežama, od devojčice NI TRAGAFoto: Srbija Danas/Telegraf

LAŽNI PROFIL SA KOSOVA TVRDI DA JE VANJA KOD NJEGA! Uznemirujuće poruke šire se društvenim mrežama, od devojčice NI TRAGA

On se tereti za teško ubistvo koje je počinio 17. maja ove godine u njihovoj porodičnoj kući.

Državno tužilaštvo je u optužnici predložilo da muškarac da muškarac ostane u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Optužno veće je prihvatilo predlog i 52-godišnjak će i dalje ostati u zatvoru, a ako mu se sudskim putem dokaže da je kriv, preti mu kazna zatvora u trajanju od devet godina.

Robert je radio u Nemačkoj i dolazio je u Petrinju na odmor. Koliko znamo, zajedničku decu nisu imali. Gordana se nije preterano družila, videli bi je samo kada je išla u grad. Pre njih, u kući je živeo njen brat, a Roberta nismo videli jedno tri godine - rekli su susedi za Jutarnji list.

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd