Subota 24. feb 2024.
vanja

PRETUČEN I VEZAN PA HICEM LIŠEN ŽIVOTA Jezivi detalji brutalnog ubistva frizera: Njegovim vozilom hteli su da OTMU VANJU

foto printscreen facebook /Zorica Gjorcevska,Pance Zezovski/shutterstock
Tragedija koja je potresla Severnu Makedoniju i region.

U saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva navodi se da su 22. novembra četvorica osumnjičenih, nakon prethodnog dogovora, kidnapovali Pančea Žežovskog (74) iz njegovog doma u Velesu.

ADVOKAT VANJINOG UBICE DOBIJA EPITET OSUMNJIČENOG?! Novi detalji monstruoznog zločinaLjupčo Palevski

ADVOKAT VANJINOG UBICE DOBIJA EPITET OSUMNJIČENOG?! Novi detalji monstruoznog zločina

SASLUŠAN ADVOKAT VANJINOG UBICE: Evo šta je imao da poruči!Ljupčo Palevski

SASLUŠAN ADVOKAT VANJINOG UBICE: Evo šta je imao da poruči!

OSUMNJIČENI DO DETALJA OPISAO KAKO SE DESIO GNUSNI ZLOČIN! Manev već satima svedoči, saslušan još jedan KLJUČNI SVEDOK u vezi ubistva male Vanjepolicija

OSUMNJIČENI DO DETALJA OPISAO KAKO SE DESIO GNUSNI ZLOČIN! Manev već satima svedoči, saslušan još jedan KLJUČNI SVEDOK u vezi ubistva male Vanje

Cilj je bio da ga nateraju da da svoj automobil "sitroen" kako bi njime oteli Vanju Đorčevsku, a zatim su ga ubili kod sela Rudnik i njegovo telo zakopali u jamu.

- Nakon što su ušli u njegovu kuću, fizički su ga napali, vezali i odvezli automobilom kod sela Rudnik, gde su ga lišili života hicem iz vatrenog oružja jednog od osumnjičenih - kažu u tužilaštvu.

Ministar spoljnih poslova Oliver Spasovski potvrdio je da je ubistvo Žežovskog izvršeno van njegove kuće i dodao da će MUP ispitati sve detalje i tragove ukoliko postoji umešanost više osoba u ubistva.

Nestanak Žežovskog MUP-u je prijavila njegova ćerka, dva dana nakon što je kidnapovan. Njegov automobil je kasnije pronađen u selu Brazda. Iz istrage tužilaštva i MUP-a, kao i prema izjavama osumnjičenih, Ljupčo Palevski je identifikovan kao osoba koja je ubila Panča i Vanju.

Vremenska prognoza
Umerena kiša
14 Beograd