Sreda 21. feb 2024.
nesreća

SNIMALI GA I SMEJALI SE DOK JE UMIRAO! Snimak iz Bosne koji je uznemirio ceo Balkan (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/vijesti.ba
Dok je muškarac snimao Milenkovu smrt uz smeh je komentarisao "pijanog vozača". Milenko je u tom trenutku proživljavao napad šećerne bolesti.

Nesvakidašnja teška saobraćajna nesreća i snimak smrti uživo na putu u blizini Mostara uznemirio je prošle godine Republiku Srpsku i čitav region kada je objavljen snimak tragedije iz 2019. godine.

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Složili ih na patos za tren oka, pohapšeni članovi OPASNOG klana, hteli čoveka da DIGNU u VAZDUH!Pariz, policija

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Složili ih na patos za tren oka, pohapšeni članovi OPASNOG klana, hteli čoveka da DIGNU u VAZDUH!

Obdukcijski nalaz Vanje Đorčevske još nije gotov: Tužilaštvo uputilo važan apel javnostiVanja Gorčevska

Obdukcijski nalaz Vanje Đorčevske još nije gotov: Tužilaštvo uputilo važan apel javnosti

UŽAS U CENTRU ZAGREBA Mladić pokušao da razdvoji tuču, pa IZBODEN u leđaHrvatska policija

UŽAS U CENTRU ZAGREBA Mladić pokušao da razdvoji tuču, pa IZBODEN u leđa

Nažalost, tokom simka čuju se uvrede na račun vozača, koji je u smrtnoj opasnosti. Umesto da reaguju i spese mu život, oni snimaju posle čega sledi tragičan sudar sa autobusom!

Ovakav snimak izazvao je veliki broj negativnih komentara, međutim tek kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudi postali.

nesreća
Foto: Youtube/Printscreen/vijesti.ba

Naime, dok je muškarac koji je snimao Milenkovu smrt uz smeh komentarisao "pijanog vozača", Milenko je proživljavao pravu dramu jer je imao napad šećerne bolesti. Banjalučanin Milenko Pudar je bio deminer i, kako navodi njegov prijatelj, očistio hiljade hektara zemljišta koje je vraćeno porodicama koje od zemlje žive.

- Kada se bavite jednim od najopasnijih poslova na svetu, onda je jedini lek biti pozitivan svakodnevno. Takav je upravo bio i Milenko, imao je lek za sve, osim za svoju šećernu bolest  - stoji u priči Deana Savičića iz Banjaluke kojom se oprostio na Fejsbuku od Milenka.

- Godine svog života proveo je u šumama otkopavajući mine i moleći Boga da i taj dan prođe mirno i da tišinu dana ne prekine sablasna eksplozija, a već jednom je svedočio pogibiji kolege na terenu. U svojoj karijeri spasio je hiljade života, a mi juče nismo uspeli jedan jedini, njegov - navodi se.

SNIMAK JE UZNEMIRJUĆ. MOŽETE GA POGLEDATI OVDE.

Zgrožen komentarima osobe koja je snimala, Milenkov prijatelj je u opšroštajnoj poruci naveo i da je postojao način da se određenim ponašanjem ostalih učesnika, jučerašnja nesreća mogla sprečiti.

- Čovek koji je snimao verovatno nije znao da se i Milenkova duša u tom trenutku smejala, jer je u smrt otišla sama i nije odvela nikog drugog, što bi verovatno bio slučaj da se umesto autobusa našao automobil. Nije Milenko juče nastradao, on će kroz svoja dela nastaviti da živi, nastradali smo mi… -  zaključio je Savičić.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd