Skip to main content
Duško Knežević

Knežević izneo NOVE, šokantne podatke o Đukanoviću!

Foto: printscreen/Youtube/Al Jazeera balkan
Duško Knežević, vlasnik "Atlas grupe" objavio nove podatke o korumpiranosti Mila Đukanovića

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević obelodanio je nove dokaze, odnosno kako je plaćao račune za luksuzan boravak šefa države i DPS-a Mila Đukanovića u ekskluzivnom letovalištu Sen Trope na jugu Francuske.

Knežević je te račune u junu 2010. godine, između ostalih, platio i Đukanovićevoj supruzi Lidiji i funkcioneru DPS-a i tadašnjem ministru uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimiru Gvozdenoviću, kao i Goranu Situ Rakočeviću, tadašnjem ambasadoru Crne Gore u Hrvatskoj.

Iz dokumenata iz luksuznog hotela "Šato hotel de la Mesardijer” može se videti da je Knežević samo Đukanovićevu vožnju taksijem platio 760 eura, a da su plaćani i privatni izleti helikopterom od Sen Tropea do Nice, usluge u sobama, luksuzne večere... 

TELO DAVIDA DRAGIĆEVIĆA PRENOSE U AUSTRIJU: Za sutra najavljena eshumacija

TELO DAVIDA DRAGIĆEVIĆA PRENOSE U AUSTRIJU: Za sutra najavljena eshumacija

Društvo je u ekskluzivno francusko letovalište stiglo privatnim avionima, koje je vlasnik Atlas grupe prethodno iznajmio od firme Er Pink iz Beograda.

Za te usluge, to jest odlazak i dolazak avionom, Knežević je beogradskoj firmi platio 6.700 eura. Kneževića je boravak za četiri dana i tri noći u "Šato hotel de la Mesardijer” koštao 16.063 eura. Ukupno, prevoz i hotelski boravak za Kneževića i društvo vlasnika Atlas grupe koštali su 22.763 eura.

Knežević je međutim, rekao da to nije konačna cifra koju je platio za boravak u ovom luksuznom francuskom letovalištu.

Milo Đukanović
Milo Đukanović
Foto: Profimedia

– Tu su bili i vanpansionski troškovi, poput restorana i noćnih klubova, koji su plaćani mojom platnom karticom – objasnio je Knežević.

Gosti su u Sen Trope stigli 26. juna 2010. godine, a Francusku su napustili 29. juna 2010. godine. Za te tri noći napravljen je račun za širok spektar usluga.

Tu je, recimo, izlet helikopterom, koji je koštao 2.670 eura, ili račun u hotelskom ribljem restoranu od 161 euro. Neki od računa za korišćenje mini-bara iznose od 20 do 50 eura. Za usluge u sobama plaćano je od 200 do 300 eura. Takođe, 28. juna te godine, u baru "3 Saisons” napravljena su dva računa – jedan od 574,50 eura, a drugi od 452 eura.

O uživanju u čarima francuskog letovališta svedoče i fotografije koje je vlasnik Atlas grupe obelodanio, s tim da je deo tih fotografija već ranije objavio na svom instagram nalogu. Tada je Knežević napisao da je za posebne goste hranu spremao jedan od najpoznatijih kuvara na svijetu Gordon Remzi.

SUROVE TERORISTE PREBACUJU NA BALKAN! Ratovali su za Islamsku državu, zarobljeni su, a sada ih vraćaju

SUROVE TERORISTE PREBACUJU NA BALKAN! Ratovali su za Islamsku državu, zarobljeni su, a sada ih vraćaju

Još ranije su objavljeni računi o Đukanovićevim dolascima u Dubai 2010. i 2011. godine, koje je takođe plaćao Knežević

Iako je nedavno Đukanović rekao da Knežević nije njegov prijatelj i da sve to umišlja, dokazi o plaćanju računa pokazuju da je šef Atlas grupe izmirivao Đukanovićeve dugove.

Predsednik Atlas grupe ranije je optužio Đukanovića, odnosno, prvu familiju da žele da mu, ne birajući sredstva, otmu imovinu i poslove.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pljuskovi slabog intenziteta
10 Beograd