Skip to main content
Zoran Milanović

NEZAPAMĆENI SKANDAL TRESE HRVATSKU: Milanovićevom sinu ispravili ocenu iz matematike nakon intervencije majke

Foto: Profimedia
Nakon što su hrvatski mediji objavili da je sinu Zorana Milanovića, nakon što je njegova supruga Sanja uputila mejl školi, četvorka iz matematike pretvorena u peticu, oglasio se i sam predsednik.

- Fućkaš ti sve petice, kog boli uvo za to. Ja čak sina i zezam zbog toga. Moj sin je čak stipendist grada Zagreba. Zašto je Sanja imala potrebu isterivati pravdu na transparentan način to je njena stvar, ali i moja - rekao je Milanović.

Inače, predsednikova supruga, ugledna lekarka dr Sanja Musić Milanović napisala je mejl školi u kojem iznosi argumente da je nastava matematike bila površno vođena, da je nastavnica često izostajala i na testovima davala gradivo koje nije prošla sa učenicima.

Iako su ocene bile zaključene, a Milanoviućev sin je dobio četvorku, nakon mejla predsednikove supruge mu je povišena u peticu.

- Za mene je to odrasli klipan niti tražim milost od tog šljama. Moja supruga je na sve usmeno upozoravala par meseci. Kad je sve završila imala je potrebu to sve napisati. Ja ne bi, ali mama je mama i pozivam sve roditelje da to naprave. Ovde se radi o jednom predmetu u kojem su ocene podignute, kako to uvek bude na kraju godine, iz trojki u četvorke. Ocene su podignute za šestero učenika. U svim razredima je podignuto 150 do 200 ocena, ali mi smo meta. Naš mali je trebao ići u privatnu školu, to je jedini način da se zaštitiš od takvog ološa - rekao je Milanović.

BONUS VIDEO: Putari popravljali trotoar pa otkopali džinovsku zmiju

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd