Skip to main content
Devojčica

"UBIĆU TI OCA, AKO NE POSLUŠAŠ" Jezivi detalji silovanja devojčice - komšijine poruke otkrile UŽAS i zaprepastile sve

Foto: Profimedia
Pedesetogodišnjak je živio u neposrednoj blizini njene kuće i uspostavio je s njom kontakt šaljući joj lascivne poruke.

Pedesetogodišnji Cetinjanin uskoro će se ponovo naći na optuženičkoj klupi Višeg suda u Podgorici zbog optužbe da je u periodu od pola godine više puta silovao devojčicu.

Uhapšen bivši ministar finansija u Vladi Republike Srpske

Uhapšen bivši ministar finansija u Vladi Republike Srpske

Državna izborna komisija KONAČNO potvrdila kandidaturu Andrije Mandića - jedna stvar je bila "VEOMA SPORNA"

Državna izborna komisija KONAČNO potvrdila kandidaturu Andrije Mandića - jedna stvar je bila "VEOMA SPORNA"

"PRETIO NAM JE DA ĆE NAS POUBIJATI ZATO ŠTO SMO SRBI" Sekirom nasrnuo na komšiju zbog srpske muzike - tužioci traže blagu kaznu

"PRETIO NAM JE DA ĆE NAS POUBIJATI ZATO ŠTO SMO SRBI" Sekirom nasrnuo na komšiju zbog srpske muzike - tužioci traže blagu kaznu

Apelacioni sud uvažio je žalbu njegovog branioca na presudu kojom je osuđen na 15 godina zatvora i predmet vratio na ponovno suđenje. Prvostepenom presudom optuženi je nakon krivičnog postupka, koji je bio zatvoren za javnost, oglašen krivim i osuđen na maksimalnu kaznu zatvora koja je propisana za krivično delo silovanje.

Žrtva ovog zločina je, kako nezvanično saznajemo, više od pola godine ćutala o onome što je trpela jer se bojala da će izvršilac dela ostvariti pretnje i ubiti joj oca.

Pedesetogodišnjak je živio u neposrednoj blizini njene kuće i uspostavio je s njom kontakt šaljući joj lascivne poruke da je lepa, da treba da gospodari njegovom kućom i da namerava da se oženi njome kada postane punoletna. Nedugo zatim prešao je na pretnje i poruke "ako ne dođeš da me nešto poslušaš, ostaviću tvoje roditelje bez posla, a oca ću ti ubiti".

Iz straha je otišla u njegovu kuću da mu preda potrepštine koje je prethodno kupila u prodavnici, a odmah po ulasku optuženi je nasrnuo na nju i zaključao vrata. Njeni napori da se odbrani od fizički nadmoćnog muškarca bili su bezuspešni. Ovo je bio samo početak užasnih dešavanja koja su se nastavila u naredno pola godine.

Policija
Foto: Shutterstock

U svakodnevnim porukama koje joj je slao navodio je devojčicu i da mu šalje i svoje vršnjakinje, što je ona, kako je ispričala pred istražiteljima, odbijala ne želeći da još neko ispašta kao ona. Nastavljeno je iskorišćavanje iako je devojčica uporno pokušavala da se odbrani, ali njene suze i zapomaganje nisu pokolebale pedesetogodišnjaka da prestane sa nasilnim se*sualnim odnosom.

Kako je ispričala pred istražiteljima, prvi put nije pokazivao grubosti kao kasnije u njihovim odnosima, koje nije brojala. Njan konstantni strah i nasilje koje je trpela, te promenu raspoloženja, konačno je primetio njen otac, koji je u pokušaju da sazna razlog pregledao njen telefon. Našao je i poruku komšije i bilo mu je jasno da je uzrok njenog čudnog ponašanja povezan s njim.

Brat je na nagovor porodice pokušao da u razgovoru s njom sazna nešto više, a devojčica mu je odmah ispričala kakav pakao je preživljavala prethodnih pola godine, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
18 Beograd