Skip to main content
Dečak

Dečak (12) UBIO očuha posle svađe oko KUĆNIH POSLOVA, onda na društvene mreže okačio PORUKU koja LEDI KRV U ŽILAMA

Foto: Profimedia/ilustracija
Užasne scene

Devetnaestogodišnjak iz Kolorada kriv je za ubistvo svog očuha u njihovom porodičnom domu u Aurori, nakon što ga je izbo na smrt jer mu je išlo na živce što mu je naredio da obavi kućne poslove.

Nikolas Vinson prvo je više puta nožem izbo 50-godišnjeg Oskara Lamara Ovensbija, a potom je posledice snimio i objavio na društvenoj mreži "Snepčet" uz opis "Upravo sam ga ubio".

Policija je objavila da ga je tinejdžer u petak naveče više puta ubo po vratu, leđima i ramenima, pa je Oskar, koji je s njim i njegovom majkom živeo 14 godina, u bolnici podlegao povredama.

Snimak navodno pokazuje kako majka tinejdžera Selena pokušava da oživiti i doziva svog dugogodišnjeg partnera. Nikolas je tada ušao u automobil, pobegao i nazvao brata da mu kaže što je učinio.

Penzioneri uhvaćeni sa 27 kilograma marihuane, ali ŠOK nastaje tek kada je policija čula ŠTA RADE SA NJOM (FOTO/VIDEO)

Kasnije su pronađeni tragovi krvi po zidu, ali i krvavi otisci obuće koji su vodili od Nikolasove sobe pa do garaže.

Istraga je pokazala da su se pre ubistva očuh i tinejdžer svađali oko kućnih poslova. Nikolas najpre nije bio kod kuće već su se raspravljali preko poruka, a svađa se nastavila kad su došli kući.

Bratu je na telefon rekao da mu je Oskar pretio da će ga izbaciti iz kuće. Tinejdžer je trenutno u pritvoru, a u sredu bi prvi put trebao da se pojavi na sudu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd