Skip to main content
Kineska radnja

HOROR! NESTALE TRI DEVOJKE: Pronađene su u prodavnici kod Kineza u podrumu obrijane i potpuno gole

Foto: Profimedia/ilustracija
Policija ih je srećom brzo našla

Na internetu se pojavila ispovest, koju prenosimo u nastavku:

Totalni kič! Mlada je ko tenk, tu je i pečeno prase, i svatovi koji kite evrima (VIDEO)

MISTERIJA NEDALEKO OD BEOGRADA: Prazan auto pronađen u kanalu PUNOM VODE, u toku POTRAGA!

“U Sarajevu su nestale tri devojke Dragana, Merima, Vahida. Narod se podigao, kao i policija i krenuli su u potragu za devojkama. Sumnja je pala na podrume kineza, tako da su usledili pretresi. Prodavci u tim radnjama prvo su se protivili, ali kada su došli specijalci nisu imali šta da kažu. Bili su pribrani i nisu paničili, pa smo pomislili da tamo nema ništa, ali smo ipak rešili da pretresemo sve njihove prostorije.

Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, devojke su našli u jako mračnom podrumu, nadrogirane, obrijane i potpuno gole i obelžene za vađenje organa. Trenutno su na psihijatriji.“

Ova priča postoji već godinama, a njen cilj je da se podigne svest ljudi u borbi protiv trgovine organima. Razmislite o tome, i o deci koja su nestala u zadnje vreme. Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova je stigao je u realnost, to je činjenica! I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maksimalno i dobro razmislite gde ćete da idete sami i hoćete li da pustite vašu decu da budu sama na ulici.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd