Petak 23. feb 2024.
Foto: Tanjug/AP/Matthew Cooper

MAJKA POGINULOG TINEJDŽERA KROZ SUZE VRISNULA SABLASNE REČI: "Ne mogu da prihvatim da više neću moći da ga zagrlim ili mu kažem da ga volim"

Foto: Tanjug/AP/Matthew Cooper
Dečak je nastradao sa još tri druga.

Majka jednog od tinejdžera koji je poginuo u nesreći u Velikoj Britaniji odala je potresnu počast svom sinu.

PLJAČKA KAO IZ FILMA Razbojnici tokom noći opustošili SRPSKI KAMION u Nemačkoj, odneli veliki plenNemačka policija

PLJAČKA KAO IZ FILMA Razbojnici tokom noći opustošili SRPSKI KAMION u Nemačkoj, odneli veliki plen

BOLNICE "PRETRPANE BOLESNOM DECOM" Misteriozni virus kosi Kinu! Niko ne zna šta se dešava, a reči roditelja IZAZIVAJU JEZU (VIDEO)bolnica u Kini

BOLNICE "PRETRPANE BOLESNOM DECOM" Misteriozni virus kosi Kinu! Niko ne zna šta se dešava, a reči roditelja IZAZIVAJU JEZU (VIDEO)

HOROR U ŠKOLI TOKOM ČASA! Dečak puškom upucao druga, mališan poginuo na licu mesta!horor

HOROR U ŠKOLI TOKOM ČASA! Dečak puškom upucao druga, mališan poginuo na licu mesta!

Harvi Oven (17) pronađen je zajedno sa trojicom prijatelja u slupanoj ford fiesti u nacionalnom parku u utorak.

Harvijeva majka Kristal Oven rekla je da je nepodnošljiva misao da će njen sin "uvek imati 17".

- Izgubila sam mog dečka kog sam obožavala, ne mogu da prihvatim da više neću moći da ga zagrlim ili mu kažem da ga volim. Činjenica da će Harvi uvek imati 17 godina je nepodnošljiva i teško je to prihvatiti - rekla je ona.

- Molim vas, držite svoje voljene čvrsto, sve manje stvari o kojima brinemo su nevažne, život je tako kratak i može biti tako okrutan. Ne može se opisati bol koju osećamo i ne postoje reči koje mogu da objasne koliko je Harvi bio poseban - rekla je neutešna majka.

Foto: Tanjug/AP/Jacob King
Foto: Tanjug/AP/Jacob King

Veruje se da je njihovo vozilo skrenulo sa mokrog muta u Garegu pre nego što se prevrnulo. Poslednji put kada su koristili svoje telefone bilo je oko ponoći.

Njihov nestanak prijavljen je u ponedeljak popodne a njihova tela pronađena su sutradan u vozilu koje je bilo delimično potopljeno u vodi.

Učenici šestog razreda Dževon Herst, Harvi Oven, Vilf Henderson i Hjugo Moris iz Šruzberija napustili su oblast Portmadog u Gvinedu u nedelju ujutro.

Mladići iz Šrusberija u Šropširu trebalo je da se vrate svojim kućama u ponedeljak ujutro, ali niko od njih nije uspostavio kontakt sa prijateljima i porodicom – niti je bio aktivan na "WhatsApp"-u.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd