Subota 24. feb 2024.
Ruska policija, Boljšeorlovsko

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U RUSKOJ GIMNAZIJI! Evo zašto je devojčica pucala na kolege iz razreda

Foto: Profimedia
Tragedija u Brjanskoj gimnaziji desila se rano jutros, ima povređenih i ranjenih

U gimnaziji u Brjansku, jugozapadno od Moskve, rano jutros došlo je do pucnjave. Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je 14-godišnja učenica donela oružje u školu i ispalila nekoliko hitaca. Pet osoba je ranjeno, jedna devojčica je preminula od zadobijenih povreda, a devojčica koja je otvorila vatru je izvršila samoubistvo.

"UNIŠTENO JE SVE U RADIJUSU OD PET KILOMETARA": Potresna ispovest Srbina koji je preživeo pakao na Sejšelima (FOTO/VIDEO)eksplozija

"UNIŠTENO JE SVE U RADIJUSU OD PET KILOMETARA": Potresna ispovest Srbina koji je preživeo pakao na Sejšelima (FOTO/VIDEO)

JEZIVE SLIKE SA SEJŠELA: Razorna oluja i eksplozije su raj pretvorile u pakao, najmanje DVOJE MRTVIH I STOTINU POVREĐENIH (FOTO/VIDEO)sejšeli

JEZIVE SLIKE SA SEJŠELA: Razorna oluja i eksplozije su raj pretvorile u pakao, najmanje DVOJE MRTVIH I STOTINU POVREĐENIH (FOTO/VIDEO)

DA LI SU NAS POGREŠNO UČILI? Amerika ipak znala za Perl Harbor? Isplivala Ruzveltova mračna tajnaperl harbor

DA LI SU NAS POGREŠNO UČILI? Amerika ipak znala za Perl Harbor? Isplivala Ruzveltova mračna tajna

Prethodno je gradska administracija saopštila da je u 9.15 u gradsku dispečersku službu stiglo obaveštenje o pucnjavi u gimnaziji br. 5 i da ima dvoje poginulih i četvoro ranjenih, te da se pretpostavlja da je učenica izvršila samoubistvo.

Devojčica je pucala iz lovačkog oružja koje je u posedu njenog oca.

U policiji smatraju da je uzrok pucnjave sukob sa kolegama iz razreda

Prema navodima medija, devojčica je ušla u školu i popela se na 4. sprat do svoje učionice. U toku je bio čas biologije, a ona je, kako se navodi, otvorila vrata i počela da puca na svoje drugove iz razreda.

Lekari su potvrdili kako se dve žrtve nalaze u srednje teškom stanju.

- Jedno dete je primljeno, ima povredu ramena i kolena, stanje je srednje težine. Pružamo prvu pomoć i najverovatnije će biti prevezeno u dečju bolnicu - izvijestili su iz gradske bolnice Brjansk.

Regionalna dečja bolnica izvijestila je da je još jedno ozleđeno dete primljeno s ranom levog ramena.

- Ima 14 godina, ima prostrijelnu ranu. Stanje mu je srednje teško, hospitaliziran je - rekao je izvor.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd