Skip to main content
Decaci

OVI DEČACI SU MRAČNA TAJNA AVGANISTANA: Njihova lepota je njihovo prokletstvo! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
"Žene služe za rađanje dece, a dečaci za zadovoljstvo"!

Avganistan je zemlja u kojoj se slepo sledi islamska vera. Međutim, iza pobožnog ekstemizma, zemlja krije mračnu tajnu, koju je vlada pokušala da sakrije pod tepih.

Naime u Avganistanu cveta pedofilija pod maskom takozvanog "bača bazi" ili "dečaka koji igraju". Iako ovo izgleda kao bezazlena zabava, daleko je od toga. Naime ti dečaci iza paravana plesača služe kao seksualno roblje odraslim muškarcima.

Ovo seksualno zlostavljanje dece starosti od 10 godina već jako dugo je problem u Avganistanu. Dečak Sukur, imao je 12 godina kada su ga oteli od roditelja i odveden daleko od svoje porodice. Trebalo mu je pet godina da pobegne iz "bača bazija", a danas živi od plesova koje je tamo naučio. On je međutim imao više sreće od mnogih.

PEVAM JOJ SVAKO JUTRO DA SE PROBUDI: Majka Danijela 7 godina u komi, sedmogodišnjakinja je čuva

Mnoge dečake otimaju sa igrališta gde predatori traže najsiromašnije i najlepše dečake. Siromaštvo i beda učinili su da predatori lako dođu do svojih žrtava.

Kada naciljaju nekog lepog dečaka krenu lažna obećanja porodicama da će ih obrazovati i naći im posao. Porodice ovih dečaka pristaju na ovakav aranžman, jer tako finansijski potpomažu egzistenciju porodice.

ISPOVEST NAJBOGATIJEG KLINCA 90-tih: Arkan je pred smrt sastavio dobitni tiket od 10.000 maraka, a onda je Gavrić zapucao (FOTO)

Naravno da od lepih obećanja nema ništa već dečaci plešu obučeni kao žene i našminkani, a onda služe za seksualno zadovoljavanje pedofila. Mnogi dobijaju gospodare kojima služe kao seksualno roblje. U ovoj zemlji ima jedna zastrašujuća izreka, "Žene služe za rađanje dece, a dečaci za zadovoljstvo"!

MILOŠ I DALJE U ŠOKU: Leskovčanin pronašao bogatstvo u kolima pokojnog dede!

U Avganistanu se nikada javno ne govori o  “bača baziju". Ovakvo seksualno zlostavljanje posebno je zapaženo među naoružanim zapovednicima koji dominiraju u seoskim područjima područjima. Pojava bača bazija posebno je razvijena u provincijama Badakšanu i Kandaharu gde se važnost i muškost pojedinih generala meri brojem dečaka koji ih okružuju.

U bilo kojoj drugoj zemlji, to će se smatrati pedofilijom. U Avganistanu su oni međutim, zaštićeni od strane policije.

Jedan od Afganistanaca koji otvoreno priznaje da podupire ovakvu praksu kaže da im policija ne može ništa...O pedofiliji u Afganistanu snimljeno je i nekoliko dokumentaraca u kojima prikazuju i "zabave" na kojima muškarci razmenjuju svoje dečake.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Umerena kiša
8 Beograd