Skip to main content
Donald Tramp

"RAZMAŽENI MALI DEGENERIK" Tramp izvređao Soroševog naslednika, žestoko opleo po svom rivalu

Foto: Profimedia
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da neće sedeti skrštenih ruku dok Fondacija „Soroš“ ulaže milione dolara da bi sprečila njegov povratak u Belu kuću.

Naslednik Džordža Soroša, njegov sin Aleks, tek što je seo u očevu fotelju, krenuo je u ofanzivu protiv bivšeg američkog predsednika zapretivši da će svoje milijarde iskoristiti da spreči njegov reizbor. Tramp, međutim, nije ostao dužan novom rivalu pozvavši pristalice da zaustave „razmaženog malog degenerika“, kako je nazvao Soroša mlađeg.

UŽAS NA KRITU Jednogodišnja beba pala sa drugog sprata hotela, HITNO prevezena u bolnicu

UŽAS NA KRITU Jednogodišnja beba pala sa drugog sprata hotela, HITNO prevezena u bolnicu

CELO NASELJE SRUŠENO KAO KULA OD KARATA Zgrade padale jedna za drugom - ovo morate da vidite! (VIDEO)

CELO NASELJE SRUŠENO KAO KULA OD KARATA Zgrade padale jedna za drugom - ovo morate da vidite! (VIDEO)

SAMO MESEC DANA NAKON PRIGOŽINOVE SMRTI Potez njegove žene izazvao haos - da li je moguće da je ovo uradila?!

SAMO MESEC DANA NAKON PRIGOŽINOVE SMRTI Potez njegove žene izazvao haos - da li je moguće da je ovo uradila?!

Soroš protiv Trampa

Tramp, glavni kandidat republikanaca za kandidata na predstojećim predsedničkim izborima reagovao je na tekst na portalu „Politiko“ u kome Aleks Soroš kaže da bi Trampova pobeda 2024. godine „ugrozila evropsko jedinstvo i potkopala napredak postignut na mnogim frontovima kao odgovor na rat u Ukrajini“.

- Verujem da bi pobeda MAGA republikanaca (frakcija Donalda Trampa) na američkim predsedničkim izborima sledeće godine mogla, na kraju, da bude gora za EU nego za SAD - napisao je Aleks Soroš, objašnjavajući odluku svoje fondacije da smanji svoju podršku liberalnom aktivizmu širom Evrope.

Tramp je posle ove izjave poslao i-mejl svojim pristalicama u okviru kampanje za prikupljanje sredstava, i naveo da Soroš očajnički želi da ih zaustavi, kao i da njegova dinastija uliva milione u poraz MAGA 2024.

- Dinastija Soroš je upravo otkrila novi plan za 2024: potrošiti sve što je potrebno da bi sprečio ljude da iskoriste svog glas u sopstvenoj zemlji - naveo je Tramp, prenosi „Njuzmaks“..

"Ne možemo da dozvolimo pobedu razmaženog malog degenerika"

Ne birajući reči Tramp se oglasio i na društvenoj mreži „Truth“.

- Ne možemo da dozvolimo pobedu razmaženog malog degenerika. Njegov otac kontroliše tužilaštvo u Americi. Oni uništavaju našu zemlju. Mič Mekonel im pomaže a da ništa ne radi! Republikanci će ostati čvrsti! - poručio je on.

Da Soroš ima interes da spreči povratak Trampa u Belu kuću videlo se i iz teksta koji je proletos objavio „Njujork tajms“ a u kome je navedeno „otvorene politike“ Soroševe fondacije uživaju veliku podršku Bajdenove administracije.

Aleksandar Soroš, sin dugogodišnjeg donatora Demokratske partije Džordža Soroša, bio je najmanje četrnaest puta u Beloj kući otkako je Džozef Bajden preuzeo dužnost, navedeno je u javno dostupnim evidencijama posetilaca koje je „Njujork post“ pregledao.

Aleksander, koga zovu Aleks, rekao je ranije za „Volstrit žurnal“ da je „političniji“ od svoga oca i da bi jedan od njegovih glavnih ciljeva bio da se suprotstavi mogućem drugom mandatu Donalda Trampa.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd