Četvrtak 22. feb 2024.
hitna pomoć

SIN KAMIONOM UBIO OCA! Nekoliko puta ga zgazio, pa pobegao sa lica mesta!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Muškarac sa Floride optužen je da je više puta kamionom pregazio svog oca, a zatim pobegao sa mesta kobnog incidenta, navodi se u policijskim izjavama i sudskim zapisnicima.

Mark Mekjeon (61) je u nedelju priveden u kancelariju šerifa okruga Pinelas i optužen da je napustio mesto nesreće koja je uključivala smrt, pokazuju zatvorski zapisi.

Prema saopštenju iz šerifove kancelarije, policija je u subotu uveče reagovala na poziv iz jednog bara u vezi sa, kako se u izjavi navodi „fatalnim udarcem i bežanjem” i pronašla 86-godišnjeg Tomasa Mekjeona, koga je „udario i vukao crni kamionet ” na parkingu.

TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU: Školski autobus se zapalio, učenici i nastavnici živi izgoreli (VIDEO)autobus

TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU: Školski autobus se zapalio, učenici i nastavnici živi izgoreli (VIDEO)

Žena došla u policiju i rekla da je njen otac SERIJSKI UBICA, a onda se oglasila druga ćerka i slučaj je postao ZAMRŠENIJI: "Znam gde je bacao tela"otac i ćerka

Žena došla u policiju i rekla da je njen otac SERIJSKI UBICA, a onda se oglasila druga ćerka i slučaj je postao ZAMRŠENIJI: "Znam gde je bacao tela"

NJEMU JE OTKINULA NOGU A DEVOJKU PREPOLOVILA Morska neman ih je sve vreme pratila, a evo kako je ON preživeo OVAJ KRVAVI NAPAD (VIDEO)neman

NJEMU JE OTKINULA NOGU A DEVOJKU PREPOLOVILA Morska neman ih je sve vreme pratila, a evo kako je ON preživeo OVAJ KRVAVI NAPAD (VIDEO)

Prema istražiteljima, Tomas je naizgled pao ispred crnog kamioneta dok se vraćao na parking, a vozač ga je zatim pregazio, "odvukavši" ga sa sobom na parking.

Kamionet se tada navodno više puta okrenuo unazad i pomerio napred, svaki put pregazivši starijeg čoveka, dodaje se u saopštenju.

Kamionet je potom napustio lice mesta, a Mark je navodno kasnije identifikovan kao njegov vozač.

Tomas je prebačen u bolnicu gde je proglašen mrtvim, navodi se u saopštenju.

Markova kaucija je određena na 50.000 dolara i on je pušten iz pritvora u nedelju, pokazuju zatvorski zapisi.

U policijskom saopštenju se navodi da je istraga u toku, ali nije odmah jasno da li će možda biti dodatnih optužbi. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd