Utorak 27. feb 2024.
Eksplozija auta, pumpa u Argentini

JEZIVA EKSPLOZIJA NA PUMPI: Auto odleteo u vazduh, usledilo otkriće koje je sve ŠOKIRALO (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube/A24com
Automobil se punio gasom.

U gradiću na severu Argentine, eksplozija automobila tokom punjenja prirodnim gasom izazvala je neverovatan lanac događaja. Snimak eksplozije, koji je obišao svet, otkrio je nešto što niko nije očekivao - u vozilu su se nalazili kilogrami psihoaktivne supstance, otkrivajući dublju nezakonitu operaciju.

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije? Urinarna infekcija

Savet urologa: Kako prevazići urinarne infekcije?

MRTAV PIJAN PSOVAO I KOTRLJAO SE PO ULICI: Opozicionar se ŽESTOKO OBRUKAO, napravio BUDALU od sebe (VIDEO)Barnabi Džojs

MRTAV PIJAN PSOVAO I KOTRLJAO SE PO ULICI: Opozicionar se ŽESTOKO OBRUKAO, napravio BUDALU od sebe (VIDEO)

AMERIKA DOBILA "PACKU" Saveznici OPASNO isprozivali Vašington za POKOLJIzraelska vojska

AMERIKA DOBILA "PACKU" Saveznici OPASNO isprozivali Vašington za POKOLJ

Iako uzrok eksplozije još nije poznat, srećom, rezultat nije tragičan - dvoje ljudi je lakše povređeno prilikom eksplozije, a jedna osoba je uhapšena. Važno je napomenuti da su vozačica automobila i troje dece u tom trenutku bili izvan vozila, što se pripisuje sigurnosnim propisima u Argentini koji obavezuju putnike da napuste vozilo tokom punjenja komprimiranim prirodnim gasom.

Zanimljivo je to da je žena koja je vozila automobil narednica policije Sofija Čaparo iz Buenos Airesa. Ona je negirala saznanja o psihoaktivnim supstancama skrivenih u vozilu, tvrdeći da auto ne pripada njoj. Međutim, istražitelji sumnjaju da je droga u vozilu bila namenjena krijumčarenju, a deca su možda korišćena kao paravan.

Ipak, optužena je za krijumčarenje narkotika, što je dodatno otežano činjenicom da je bila policijska službenica. Trenutno je uklonjena s dužnosti dok istražitelji pokušavaju da utvrde da li je delovala sama u krijumčarenju ili je bila deo organizacije.

Srbija Danas/Kurir

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd