Subota 24. feb 2024.
Aerodrom

HAOS U NEMAČKOJ: Više od 150 LETOVA OTKAZANO! Nastala pometnja na aerodromu, šta se dešava?!

Foto: Profimedia
Više od 150 letova na gradskom aerodromu, drugom po saobraćaju u zemlji, pogođeno je

Obilne snežne padavine pogodile su u petak uveče južnu Nemačku, a posebno Bavarsku, uzrokujući velike poremećaje na aerodromu u Minhenu, drugom najprometnijem čvorištu u zemlji.

JEZIVA SCENA! "ČIN EKSTREMNOG POLITIČKOG PROTESTA": Demonstrant sa palestinskom zastavom učinio zastrašujuću stvar!SAD, policija, američka policija

JEZIVA SCENA! "ČIN EKSTREMNOG POLITIČKOG PROTESTA": Demonstrant sa palestinskom zastavom učinio zastrašujuću stvar!

"NE ŽELIMO DA POSTANEMO JOŠ JEDNA ZVEZDICA NA ZASTAVI SAD" Ambasador Kube o političkom nasleđu Fidela Kastra (VIDEO)Lejde Ernesto Rodrigez Hernandez

"NE ŽELIMO DA POSTANEMO JOŠ JEDNA ZVEZDICA NA ZASTAVI SAD" Ambasador Kube o političkom nasleđu Fidela Kastra (VIDEO)

KIM DŽONG UN OPASNO ZAPRETIO: Severna Koreja je spremna da odgovori, smatraće to objavom rata i upotrebiće svoje snage!Kim Džong Un

KIM DŽONG UN OPASNO ZAPRETIO: Severna Koreja je spremna da odgovori, smatraće to objavom rata i upotrebiće svoje snage!

Portparol aerodroma rekao je da oko 160 letova nije moglo da poleti ili sleti. Posade su se trudile da zadrže najmanje jednu pistu u funkciji i bez snega.

Nemačka meteorološka služba DVD prognozirala je produženi sneg do subote popodne u većem delu Bavarske, sa čak 30-40 centimetara (otprilike 12-15 inča) snega koji se očekuje na mestima, "veliki deo toga u periodu od 12 sati tokom noći u subota".

Aerodrom je zbog toga očekivao dalja odlaganja, rekao je portparol. U subotu će zbog snežnih padavina biti privremeno otkazani letovi do otprilike 12 časova po lokalnom vremenu. Javni prevoz u Minhenu je ozbiljno pogođen.

Većina lokalnih autobuskih i tramvajskih usluga otkazana je u petak uveče u Minhenu zbog pogoršanja uslova na putevima.

Gradska vatrogasna služba je ranije tokom dana na društvenim mrežama podelila slike na kojima vatrogasci postavljaju vatrogasno vozilo sa lancima za sneg "kako bismo u svakom trenutku mogli što bezbednije da dođemo do vas".

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd