Ponedeljak 26. feb 2024.
Boris

Boris se pretvarao da je doktor, a onda je otkrivena istina koja je bila STRAŠNIJA OD HOROR FILMA

Foto: Facebook/Printscreen/Борис Кондрашин
Jedan Rus uhapšen je zbog lažnog predstavljanja kao lekar na klinici u Čeljabinsku. Međutim, lažna diploma je najmanji od njegovih zločina, jer je ovaj čovek pre dve decenije izvršio brutalno ubistvo.

Boris Kondrašin radio je u jednoj od ruskih državnih klinika od novembra, kao lekar opšte prakse. Uhapšen je prošle nedelje zbog lažnih dokumenata i velike zalihe droge u stanu.

Iako je ovo skandalozna priča samo po sebi, ispostavilo se da je u pitanju samo vrh ledenog brega. Kad je imao svega 16 godina, Kondrašin je ritualno ubio učenika iz svog razreda. On je tada bio neobičan školarac koji je istraživao okultno i rituale crne magije. Sebe je zvao "Baronom fon Ginčelom" i izgleda da je zaista imao neke veze sa plemstvom, a živeo je sa ocem koji je bio psihijatar.

LOPOVI KRALI AUTO, ALI NA OVO NISU RAČUNALI: Komšija rešio da ih zaustavi, evo kako se sve završilo! (VIDEO)

LOPOVI KRALI AUTO, ALI NA OVO NISU RAČUNALI: Komšija rešio da ih zaustavi, evo kako se sve završilo! (VIDEO)

Kako nije bio baš popularan u školi, a imao je pristup zalihama lekova svog oca, počeo je da njima snabdeva svoje vršnjake. Jedan od njih je postao žrtva "vampira" Kondrašina.

Prema pisanju medija iz 2000, Kondrašin je namamio učenika u svoj stan i usmrtio ga prekomernom dozom leka za uspavljivanje. Onda je raskomadao žrtvu, uzeo deo jetre i izvadio srce. Iscedio je krv iz srca, sipao je u srebrni pehar i popio. "Vampir", kako su ga prozvali, je takođe izvadio oči svog druga iz razreda i odsekao mu ruke, koje je držao u formalinu kao dokaz svog ugovora sa demonima.

VELIKI ZLI VUK je NAPOKON DOLIJAO! Silovao više od 270 dece, a mamio ih je na NAJBOLESNIJI NAČIN (VIDEO)

VELIKI ZLI VUK je NAPOKON DOLIJAO! Silovao više od 270 dece, a mamio ih je na NAJBOLESNIJI NAČIN (VIDEO)

Kako je ostatak tela nemarno bacio odmah pored zgrade u kojoj je živeo, brzo je otkriven i proglašen ludim, zbog čega je dobio 10 godina obaveznog lečenja u ludnici.

Nije poznato šta je tačno odalo bivšeg "vampira" u novoj ulozi lekara. Kondrašin je takođe bio aktivan na društvenim medijima, koristeći se imenom "Ginčel".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd