Petak 08. dec 2023.
ubica

ZADAVILA DEČKA PRODUŽNIM KABLOM, a onda isplivao SADRŽAJ PORUKA koje je u momentu zločina slala drugom muškarcu! "Ona je čisto zlo..."

Foto: Printscreen/ Greater Manchester Police
Slomljena porodica ubijenog mladića nazvala je ubicu "modernom Majrom Hindli" i pozvala na njenu smrt iza rešetaka.

Šarlot Dutson (25) ubila je svog dečka Amina Muhtara (53) nakon što ga je zavezala i zadavila produžnim kablom dok je flertovala i slala sočne poruke drugom muškarcu, piše "San". Aminu je vezala ruke, noge i vrat u njegovoj kući i ostavila ga tako dva sata. Njegova očajna porodica iz Longsajta u Mančesteru krivi policiju, socijalnu službu i osoblje britanske službe NHS za mentalno zdravlje za "katalog" grešaka koje su doprinele tragediji.

- Ona je prosto čisto zlo, nema reči koje bi mogle da opišu koliko je jezivo tretirala mog brata. Ona je moderna Majra Hindli i opasnost za sve - istakao je Aminov brat Jasin.

JOŠ JEDNA STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD ČAČKA: Sudarili se automobil i motociklista, od jačine udarca PUKLA MU KACIGA - lekari se bore za život vozača

JOŠ JEDNA STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD ČAČKA: Sudarili se automobil i motociklista, od jačine udarca PUKLA MU KACIGA - lekari se bore za život vozača

OGLASILA SE SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA: "Majmunske boginje nisu globalna opasnost"

OGLASILA SE SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA: "Majmunske boginje nisu globalna opasnost"

HOROR U NOĆNOM KLUBU! Nađeno 17 beživotnih tela - svi starosti između 18 i 20 godina

HOROR U NOĆNOM KLUBU! Nađeno 17 beživotnih tela - svi starosti između 18 i 20 godina

Majra Hindli je engleski serijski ubica koja je sa Janom Brejdijem ubijala između jula 1963. i oktobra 1965. u i oko Mančestera u Engleskoj. Žrtve su bile petoro dece starosti od 10-17 godina. Najmanje četvoro je seksualno napadnuto.  

- Mučila je i ubila mog brata, voljenog sina i ujaka - rekao je Jasin, dodajući da je "Amin bio najnežniji u porodici i ranjive prirode".

On je ispričao da je Amin upoznao Šarlot 2017. kad ju je video kako plače u Mančesteru. Sažalio se i otišao da je uteši.

- Kontrolisala ga je i zlostavljala, ali niko nije shvatao šta se dešava - priča Jasin, dodajući da ga je Šarlot navela da koristi droge i da prethodno nije ni pio ni pušio.

- Rođen je prerano, slabije je čuo na jedno uvo, bio je male građe i svega 60 kilograma težine, dakle bio je veoma ranjiv. Čitav život patio je od mentalnih problema i depresije - naveo je Jasin.

On je rekao da su mu neki prijatelji ispričali da je Šarlot u javnosti vikala na Amina i sramotila ga, ali da ju je on ipak "pratio okolo".  

- Nije hteo da kaže gde živi, kontrolisala ga je kako sada znamo - dodao je.

"San" navodi da je Šarlot Dutson bivša narkomanka sa poremećajem ličnosti i da je bezazlenog i ranjivog Amina zlostavljala godinama. Nedelju dana pre ubistva upoznala je drugog muškarca onlajn. Ujutro 30. avgusta prošle godine dok je bila sa Aminom u njegovom stanu flertovala je sa tim drugim muškarcem preko poruka, šaljući mu seksualne slike.

Policija je rekla da je Amin zadavljen i da ima povrede na vratu. Jasin je dodao da je video njegovo telo i da je imao modrice na glavi, licu, rukama i ostalim delovima tela, dok "San" navodi da je Šarlot hapšena tri puta zbog sumnje da je napala Amina.

- Ova smrt se mogla sprečiti… Treba da umre iza rešetaka kao Majra Hindli - rekao je on, dodajući da ubica nija pokazala kajanje i da je "sudu čak rekla da joj se sviđa u zatvoru".

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd