Skip to main content
Milan Đurić

NOVI SAD JE GRAD U KOME STOPA NEZAPOSLENOSTI OPADA! Gradonačelnik Đurić objavio: Plate u odnosu na 2012. porasle za 110 odsto!

Foto: Tanjug
Građani Novog Sada, zajedno gradimo bolju budućnost. rekao je Đurić.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na Instagramu da je Novi Sad postao stabilan grad koji je zabeležio rast plata od 110 procenata.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na Instagramu da je Novi Sad postao stabilan grad koji je zabeležio rast plata od 110 procenata. -Građani Novog Sada, zajedno gradimo bolju budućnost! Prosečna neto zarada građana Novog Sada u decembru 2022. godine iznosila je 877 evra, a prema najavama predsednika Republike Srbije Aleksandar Vučić , neto zarada u 2025. godini iznosiće 1300 evra. Dok čekamo statistiku za prvi kvartal 2023. godine, drago mi je da vam mogu prikazati ovaj grafikon koji danas u odnosu na 2012. godinu beleži rast od 110%. Novi Sad postao je ekonomski stabilan Grad u kom stopa nezaposlenosti opada. Radićemo na tome da trend rasta nastavimo i u narednoj godini. Hvala vam na poverenju i podršci- stoji na Instagram profilu gradonačelnika.

- Građani Novog Sada, zajedno gradimo bolju budućnost! Prosečna neto zarada građana Novog Sada u decembru 2022. godine iznosila je 877 evra, a prema najavama predsednika Republike Srbije Aleksandar Vučić, neto zarada u 2025. godini iznosiće 1.300 evra. Dok čekamo statistiku za prvi kvartal 2023. godine, drago mi je da vam mogu prikazati ovaj grafikon koji danas u odnosu na 2012. godinu beleži rast od 110%. Novi Sad postao je ekonomski stabilan Grad u kom stopa nezaposlenosti opada. Radićemo na tome da trend rasta nastavimo i u narednoj godini. Hvala vam na poverenju i podršci - stoji na Instagram profilu gradonačelnika.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd