Skip to main content
Guarana, No sleep, Exit

Guarana donosi "Nulti No sleep dan" na Dance areni!

Foto: Promo
I nula je broj!

Beograd, 5. jul 2017. godine – Posetioci EXIT-a ove godine imaće priliku da na Petrovaradinskoj tvrđavi, osim tokom tradicionalna četiri, uživaju i u dodatnom, „nultom danu", prvom Guarana no sleep festivalu, koji se održava 5. jula na Dance Areni i No Sleep Novi Sad stejdžu!

Exit 2017

Guarana ima poseban povod za spektakularno slavlje: ovaj kultni brend predstaviće noćas posetiocima tvrđave svoje novo premijum energetsko piće - No sleep!

Stiže 50.000 turista u Novi Sad - sutra počinje EXIT! (VIDEO)

Na pravom mestu, u društvu noćobdija koje su sa Guaranom provele mnoge neprospavane noći, čuvena sova zato će partijati do jutra!

Da žurka traje, pomoći će najveća tehno ikona svih vremena, Jeff Mills, čijim će specijalnim, tročasovnim setom kulminirati večerašnji program na Dance Areni. Nastup Jeffa Millsa počeće noću, u 02:30h, praćen posebnim vizuelnim programom i nastaviti se sve do spektakularnog izlaska sunca iznad Arene.

POČINJE PRODAJA KARATA: Evo 5 razloga zašto EXIT 2017 ne treba nikako propustiti!

Za posetioce koji imaju karte za četiri dana festivala, ulaz na Guarana No sleep festival, koji obuhvata program od 22h na Dance Areni i NSNS stejdžu, besplatan je!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd