Skip to main content
Exit festival

Srbija u ekstazi jer nakon 4 godine pregovora The Killers konačno STIŽU na Exit!

Foto: Srbija Danas
Najveće ime ikada na ovom festivalu.

Jedan od najvećih festivala u Evropi, Exit, ovog leta će ugostiti svetski poznati rok bend iz Las Vegasa, "The Killers". 

Hit godine stiže na EXIT Main Stage, a na Arenu najveći DJ tandem dosad!

Oni će nastupiti 5. jula u okviru "Get Exited" specijalnog događaja na kojem smo pre dve godine imali prilike da vidimo Robija Vilijamsa na Ušću, pred 33 hiljade ljudi. 

- Ovo je jedan značajan trenutak, za nas i ceo festival.  Usudio bih se da kažem da ovom najavom i ovim koncertom počinje nova era Exit festivala, jer smo sa tim danom pre, odnosno "nultim danom" uspeli da pomirimo dve, naizgled nepomirljive stvari. Prva je fantastično festivalsko iskustvo, jedno od najboljih na svetu, što Exit svakako jeste i iskustvo ogromnog stadionskog solo koncerta koji na našu žalost, gotovo uvek zaobilaze Balkan. I na kraju sve to po ceni koja je i tri do pet puta niža od cena na nekim evropskim festivalima, koji su u rangu sa Exitom - rekao je jedan od osnivača festivala Dušan Kovačević, na konferenciji za medije. 

EXIT, LETO LJUBAVI: Konačno otkriveno sa kojim ćete sve VRHUNSKIM izvođačima uživati ove godine!

Pregovori čelnika festivala sa menadžmentom ovog svetski poznatog benda traju još od 2013. godine, a ove godine će konačno nastupiti u Srbiji koja će biti jedna od samo devet zemalja u kojima će "The Killers" nastupiti ove godine. 

O koliko velikom bendu je reč govori i činjenica da su koncert održan u Hyde parku u Londonu rasprodali za samo nedelju dana.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd