Skip to main content
Bojana Ristivojević - izbacivanje u rijalitiju Parovi

SVI ZINULI KAD JE POŽGAJ IZBAČEN: Sve je bila LAŽ, linije za glasanje bile zatvorene! A frka za vreme reklama je STVARNA

Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Gotovo.

Okončana je još jedna i više nego burna rijaliti nedelja, a gledaoci su očekivali da saznaju ko će ovoga puta biti izbačen iz "Parova".

Nominovano je bilo njih šestoro: Spaho Sulejman, Nikola Jovanović Conja, Vesna Rivas, Aleksandar Požgaj, Ivan Marinković i Džonatan Lumbila Mastor.

Bojana Ristivojević, voditeljka rijalitija Parovi
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

Na tabeli za izbacivanje najviše glasova i prvo mesto je zauzela Vesna Rivas sa 28,5 odsto SMS-ova publike, a produkcija je onda rešila da napravi pometnju. Napravili su lažno izbacivanje, iz vile je izašao Požgaj koji je potom iz tajne sobe posmatrao šta ostatak ukućana priča o njemu. Pojedinci poput Nikole Lakića i Mladena Vuletića su uveliko likovali.

Rivasovoj, koja je prvim mestom nagrađena verovatno jer je kao predsednik vile nominovala samu sebe da bi spasila ostale, produkcija je potomsaopštila da dolazi do promena pravila i da će imati još jedan zadatak.

Kao vođa vile ona će imati pravo da dodeli odlučujući glas za izbacivanje, u slučaju izjednačenih glasova. A tada je najavljeno i da će osim "izbačenog" Požgaja, rijaliti napustiti još jedan takmičar.

Zatim se nastavilo sa otvaranjem mesta na tabeli. Iza Vesne Rivas je bio Ivan Marinković (27,8), treći je bio Mastor sa (14,2), a četvrti Spaho (8,7). U duelu su ostali Conja i Mili.

Vesna Rivas
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

- Moram da priznam da sam razočaran i ne mogu da verujem da je Vesna ispred mene. Nikada nisi bila ispred mene na tabeli, ja sam uvek bio prvi ili među najboljima - rekao je Ivan.

Na vratima su bili Mili i Conja, a voditeljka je saopštila da će upravo Conja napustiti "Parove" jer ima 7,2, a Radosavljević 7,3 odsto.

Vrata su se otvorila, a umesto izbacivanja Conje, desilo se "ubacivanje", odnosno povratak Požgaja.

- Lažno izbacivanje. Linije za glasanje nisu otvorene u sredu, tako da nije stigao ni jedan jedini glas. Napravili smo malu šalu - saopštila je voditeljka Bojana.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ako je izbacivanje bilo lažno, onda je frka između Izabele Alijoski i Jovane Novakov Šmizle bila stvarna. I to dok su na televiziji "Hepi" išle reklame.

Umalo da dođe do tuče, Šmizla je čak i gađala Bels, a pale su teške reči - o navodnom abortusu, gubitku bebe, ali i o optužbama da su im majke prostitutke.

Pogledajte i te scene:

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd