Skip to main content
Parovi izbacivanje

ELVIN KADRIĆ IZAŠAO IZ PAROVA: Bio PRVI na tabeli, ali je rešio da on bude IZBAČEN umesto poslednjeg

Foto: TV Happy printscreen/Parovi 7
Gotovo.

Okončana je još jedna i više nego burna rijaliti nedelja, a gledaoci su saznali ko je ovoga puta izbačen iz "Parova".

Nominovano je bilo njih osmoro: Ivan Marinković, Elvin Kadrić Kadra, Izabela Alijoski, Vesna Rivas, Ivanija Bajić, Sulejman Spaho, Jovana Novakov Šmizla i Đorđe Tomić.

Bojana Ristivojević, voditeljka rijalitija Parovi
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

Prvi na tabeli je bio Elvin Kadrić sa 51,6 odsto glasova, a drugoplasirana je bila njegova devojka Izabela sa 20,6 odsto. Pored otkrivanja tabele, voditeljka Bojana Ristivojević je najavila i da će nakon ubacivanja biti vanredno ubacivanje. A onda je sve šokirala.

- Ovo je presedan u rijalitiju "Parovi". Iako si prvi, produkcija ti daje mogućnost da se zameniš na kraju sa poslednjim i da ti napustiš vilu - saopštila je Bojana, a Kadra je otišao u tajnu sobu da razmisli o svemu.

Na tabeli su se zatim ređali Ivan (17,7), Ivanija (4,2), Vesna (1,9) i Šmizla (1,7). Poslednja dva mesta zauzeli su Đole i Ivanija, a upravo je Tomićbio poslednji na listi. Ostalo je samo da Kadra saopšti svoju odluku - da li izlazi umesto Đorđa.

Elvin je jedva presekao i rešio je da se žrtvuje za prijatelja, jer je napomenuo da je prijateljstvo važnije.

- Izabela može sa mnom i bez mene. Đoletu treba Đina, Đini Đole, meni moja porodica. Treba ti prijatelj Đole, ali večeras, ne - rekao je Kadra Đoletu i brzo napustio vilu ne pozdravivši se sa Bels.

Nekoliko učesnika nije moglo da sakrije suze zbog Kadrinog odlaska, pre svih Džonatan Lumbila Mastor, ali i Elvinova Izabela i njena majka Slađa.

Pogledajte kako je Kadra napustio vilu:

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd