Skip to main content
Ivan Marinković

OVO JE GNUSNO: Zbog GROZOTE koju je Marinković rekao o AUTISTIČNOM BRATU pobednice Parova treba ga zabraniti na TV

Foto: Srbija Danas - TV Happy printscreen
Neko mora da reaguje na ove reči!

Pobednica devete sezone rijalitija "Parovi" je Nataša Pajović, koja je više puta učestvovala u rijalitiju. Njena učešća u više sezona "Parova" obeležile su ljubavne romanse, ali i dramatične svađe i raskidi. 

Pajovićeva je bila u vezi sa rijaliti-cimerom Strahinjom Trajkovski i Milutinom Radosavljevićem Milijem. Obe veze su prekinute, a Nataša je tvrdila da ju je Strahinja zlostavljao nakon izlaska iz rijalitija.

Ivan-Marinković
Foto: Srbija Danas

Međutim, veza sa Markom Perovićem je opstala do samog kraja. Dvoje stanovnika zemunske vile često su se svađali, ali i mirili pred milionskim auditorijumom.

Ono o čemu se pisalo i o čemu je Pajovićeva nerado govorila je njena porodična drama. Učesnica rijalitija priznala je da je odrasla sa majkom i sestrom, otac joj je rano umro, a onda je doživela pravi pakao kada je očuh pokušao da je siluje.

Nataša je pokazala da je pre svega jaka osoba, a reči koje joj je uputio Ivan Marinković na samom finalu o bolesnom bratu su zaista jezive.

- Rekao mi je tvoj brat nikada neće da ozdravi, čak ni sa 20 hiljada evra - rekla je Nataša i zgranula sve.

Od 5:22 na snimku poslušajte šta je Marinković rekao o Natašinom bratu i procenite sami da li ovakva osoba treba da dobije medijski prostor ubuduće.

 

 

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd