Skip to main content
Marijana Marković, Milutin Radosavljević Mili

TUKAO JE I PET SATI DRŽAO ZAKLJUČANU! Marijana je došla u studio i OVO PORUČILA PRETUČENOM MILIJU!

Foto: Happy printscreen/Parovi
Ovo su svi čekali.

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" je sinoć došla u studio da podrži i da izjavi ljubav svom bivšem dečku Milutinu Radosavljeviću Miliju.

ISPLIVAO EKSPLICITNI SNIMAK UČESNICE PAROVA! Umesto da negira ona je poručila: POSTOJE DVA KLIPA!

Marijana Marković nije časila časa, već je odmah rekla:

Marijana Marković
Marijana Marković
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Gde je ovaj moj, gde se sakrio - vikala je sva usplahirena Marijana.

Zadivljen njenim pojavljivanjem, Miliju su krenule suze na oči, a potom joj se obratio sa najdivnijim rečima, a onda mu je ona uzvratila:

Benjamin Spahović je proveo dve godine u ZATVORU! Evo kolika kazna mu sada preti u rijalitiju i van njega!

- Najbitnije mi je da je on tu i da imam njegovu ljubav, ne mogu bez njega da zamislim nijedan dan - rekla je Marijana i dodala:

- Pozitivno je lud, pre svega je čovek, divan, pažljiv, ne mogu da živim bez njega, šta je bilo bilo je, mi smo opstali i sad razmišljam o našoj budućnosti!

Marijana Marković
Marijana Marković
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Drago mi je da te vidim, drago mi je da si uz mene. Obećavam da ću se promeniti i da ćemo imati ono o čemu smo pričali - izjavio je Mili.

Trauma za ČITAV ŽIVOT! Takmičarka se GUŠILA I JECALA OD STRAHA! OVO VIŠE NIJE IGRA!

Radosavljvić je imao specijalnu želju, prvo je želeo da zamoli Merlina da mu dozvoli da je vidi makar na minut:

Mili
Mili
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Eto, Merline ako možeš pusti mi Maki dole u vilu, molim te - molio je Milutin.

Evo odakle je Benjamin Spahović izvukao PIŠTOLJ! IMA GA VEĆ MESEC DANA?! (VIDEO)

Svi takmičari pali su u plač, iskrene suze lile su u vili, prvo zbog VTR-a koji je Produkcija pripremila, među najglasnijima bila je Saška Aleksandra Karailjaz, Enisa, Ružica Veljković, ali zatim je i uplakana voditeljka Anđela Lakićević saopštila:

Merlin tajna soba
Merlin tajna soba
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Mili, idi stani ispred vrata, da vidiš nekoga - sav srećan, odmah je odskočio do vrata velelepne vile, a potom je ušla i Marijana.

OTMICA, TUČE, PIŠTOLJ... Da li će Benjamin Spahović konačno biti DISKVALIFIKOVAN?!

Kako je zakoračila u vilu, ostali takmičari bili su pred nabujom emocija jer ispred njih dešavao se pravi filmski scenario. Mili i Marijana grlili su se i ljubili tokom romantične pesme, koja ih je podstakla na još vrelije zagrljaje.

Mili i Marijana
Mili i Marijana
Foto: Happy printscreen/Parovi

Mili od sreće nije mogao da dođe do reči, ali se sve vreme zahvaljivao Produkciji i Merlinu, na ispunjenoj želji.

PIŠTOLJ JE MOGAO DA OPALI SVAKOG TRENUTKA! Produkcija ga vratila, ON OPET IZAZVAO TUČU! (VIDEO)

Merlin ga je pozvao u njegove odaje, te ga je upitao kako se oseća:

Mili i Marijana
Mili i Marijana
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Osećam se i tužno, a i srećno, jer znate zašto. Ne znam više ništa, sve mi je pomešano, nisam očekivao da se pojavi. Ceo dan mi danas dolaze neka iznenađenja, nisam to očekivao!

IZVADIO PIŠTOLJ I NEPAŽLJIVO... HAOS U PAROVIMA: Nakon što je UPERIO metak u nju, učesnica u TEŠKOM STANJU!

A potom je usledilo ono što niko nije očekivao, Mili je ponovo zaplakao, jer je pročitao pismo koje mu je poslala tokom "Jutarnje kafice":

Mili i Marijana
Mili i Marijana
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Iznenadilo me je onaj poklon jutros, pismo koje je napisano za mene, u pitanju je pesma koju je Marijana napisala za mene - rekao je Mili.

BENJAMIN POBEGAO IZ PAROVA! Nakon informacije koju je dobio, nije mogao da izdrži - PRESKOČIO! (VIDEO)

Mili je potom ekskluzivno otkrio da će između Marijane i njega se možda desiti ono što je trebalo i prošle sezone, a to je javna veridba i svadba u luksuznoj vili:

Mili i Marijana
Mili i Marijana
Foto: Happy printscreen/Parovi

- Ja sam za, što se tiče mene, vi znate da je to trebalo i u prošloj sezoni da se desi - zaključio je Radosavljević.

NASTAĆE DAR MAR: Benjamin se UPLAŠIO kada je čuo da u PAROVE ulazi ONA! Na kraju su se... (VIDEO)

Podsećamo, njih dvoje su započeli svoju vezu u toku šeste sezone, kobnog osmog avgusta isplivala je vest da Mili pretukao Marijanu! Strah za život, pretnje smrću, povrede glave i grudnog koša samo su deo onoga što je, kako kaže, preživela tokom pet sati, koliko ju je maltretirao Radosavljević. Ovo je bila njena izjava:

Milutin Radosavljević Mili
Milutin Radosavljević Mili
Foto: Happy printscreen/Parovi

– Povređena sam mnogo i želim da iznesem istinu o monstruoznom prebijanju koje sam preživljavala pet sati. Možda zvuči suludo, ali da me je neko pre pet dana pitao da li je taj čovek u stanju da me udari, ruku u vatru bih stavila da nije. Ipak, te kobne noći se pokazalo da nisam bila u pravu – počinje svoju ispovest Marijana i priča kada je sve krenulo naopako.

NJEGOVIM MUKAMA NEMA KRAJA: Prvo je pretučen, a sada su mu cimeri okrenuli leđa! MARINKOVIĆ OČAJAN!

– Bili smo u gradu, ali pošto se on mnogo napio, ubedila sam ga da krenemo kući. Rekao mi je da ćemo prespavati u hotelu, a kad smo ušli u sobu, kroz zube me je pitao gde su mu naočare. Odgovorila sam da ne znam, budući da ih je u kafani stalno skidao i stavljao. Tada je postao agresivan i prvi put me je udario i gurnuo na krevet. Bila sam šokirana. Nisam smela da se pomerim. Zamolila sam ga da prestane i da se smiri i u tom trenutku vratilo mi se sećanje na godine psihičkog i fizičkog zlostavljanja koje sam doživljavala od oca. Znam da nije pohvalno, ali zbog batina koje sam trpela kao mala naučila sam kako da postupam sa nasilnicima. Iskustvo me je naučilo da im govorim ono što žele da čuju, da ne vičem i da ne pravim nagle pokrete. Tako sam postupila i sa Milutinom, nadajući se da će prestati – priča Marijana i navodi da je pokušaj da ga smiri bio neuspešan.

Marijana Marković
Marijana Marković
Foto: Happy printscreen/Parovi

– Govorila sam mu da je sve OK i da ga volim kako bi prestao da me udara. Molila sam ga da sedne, izvinila sam se što nisam pazila na njegove naočare, a toliko sam ponizila sebe samo da ne bih prošla mnogo gore. Zvuči užasno, ali to je oduvek bio jedini način da smirim oca. Ipak, on nije prestao da me udara po glavi otvorenim šakama, govoreći da mi tako neće ostati modrice. Kada sam počela da plačem, nastavio je još jače, da bi se zatim odvojio od mene i počeo da me imitira i da mi se ruga. Telefon mi je oduzeo i stavio ga na ormarić, kao i ključ. Nije mi dao da se pomerim i kada bih pokušala da ustanem, gurnuo bi me i nastavio sa batinanjem. Polako sam počela da shvatam da batine predugo traju i da moram da se spasem – priča učesnica i tvrdi da joj je Mili nekoliko puta u toku batinanja zapretio ubistvom.

PRVA TUŽBA U SEDMOJ SEZONI! Marinković i Spahović će završiti na sudu zbog nanetih lakih telesnih povreda!

– Pokušavala sam na sve načine da smislim kako da izađem iz sobe, a on to nije želeo da dozvoli. Tada mi je rekao da ima pištolj i da imam sreće što ga nije poneo jer bi pucao u mene, pa u sebe. Od udaraca je počela da me boli glava i želela sam samo da nestanem. Pitala sam ga da odem do toaleta, što mi je nakon nekoliko minuta dozvolio. Dok sam urinirala, držao me je za kosu i rekao da će me ubiti ako pokušam da pozovem nekoga. Vratio me je u sobu i svaki put kada bih zaplakala jače, gurnuo bi me i udarao ponovo – priča Marijana i kaže da ga je na kraju slagala da očekuje da je pozove brat, koji je u zatvoru.

Marijana Marković, Milutin Radosavljević Mili
Marijana Marković, Milutin Radosavljević Mili
Foto: Happy printscreen/Parovi

– Po povratku u sobu, zamolila sam ga da mi vrati telefon kako bih uključila zvuk jer treba da me pozove brat. Batinanje je trajalo od 9.30 do 14.00 i znao je da će me u neko doba zvati brat. Dozvolio mi je da uključim zvuk samo zato što se uplašio. Tada sam rizikovala sve, pa sam otključala telefon i stanarki Marini poslala poruku sa podacima o hotelu i sobi u kojoj se nalazim. Srce je htelo da mi iskoči, ali sam sve nade polagala u nju i boga. Držala sam brojanicu koju sam uzela u Ostrogu i molila se da budem dobro. Posle desetak minuta, policija je pokucala na vrata, a ja sam, iako mi je zapretio da će me ubiti ako ne kažem da je sve OK, izletela napolje i slomila se pred policijom – objašnjava Markovićeva, koja je posle Milijevog privođenja odvezena u Hitnu.

ŽRTVA JE KRIVA! Benjaminovi roditelji ušli u rijaliti i PODRŽALI SINA NASILNIKA! (VIDEO)

Marijana Marković, Milutin Radosavljević Mili
Marijana Marković, Milutin Radosavljević Mili
Foto: Happy printscreen/Parovi

Ovo je jedina takmičarka koja je ODBILA DA UČESTVUJE U S*KSOVIZIJI! Podvukla je crtu nakon S*KSA BEZ POKRIVAČA

– Mili je na sve načine pokušao da slaže policiju, ali nije mu uspelo jer je policajac video modrice na meni. Konstatovane su mi povrede glave i grudnog koša. Čim sam izašla iz bolnice, zahtevala sam zabranu prilaska i na sve načine ću pokušati da stanem na put nasilniku. Dok me je tukao, mislila sam na Mirelu Lapanović, koja ga je godinu dana pre toga prijavila za zlostavljanje, a ja joj nisam verovala. Srce me boli što nisam i apelujem da se spreči nasilje. Mirela i ja smo uspele da pobegnemo, ali neka treća neće i taj čovek će je ubiti – zaključila je Marijana.

Marijana je sve oprostila Miliju, ljubav je zaista slepa...

Da li pratite rijalitije?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISKRENO: Anastasija progovorila o KRITIKAMA MAJKE CECE i otkrila čime je brat Veljko najviše NERVIRA

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd