Skip to main content
Simi, Baka Prase i Gedža

(VIDEO) PRAVA ISTINA O DRAMI: Gedža nije IZDAO Simija - Baka Prase će poludeti kad vidi ovaj snimak

Foto: Youtube printscreen/Simi - Baka Prase
Gedža nije pljuvao svog doskorašnjeg prijatelja, samo je iskoristio šansu za pomoć.

Trenutno se odigrava velika drama na srpskoj jutjub sceni. 

Jedan do najjačih balkanskih influensera Baka Prase "uleteo je" i po mnogima razotkrio način na koji je Simi tretirao svog mlađanog saradnika Gedžu.

Simi je za kratko vreme vrtoglavim rastom zabeležio veliki skok na jutjubu, pa je sada jedan od retkih koji beleže preko milion sabskrajbera na Balkanu. Ipak, po mišljenju mnogih pratilaca jutjub scene, tu mu je znatno pomogao Gedža, klinac sa kojim je Simi snimio neke od svojih najviralnijih snimaka.

Međutim, prava drama je nastala kada je Bogdan Ilić izneo u javnost da Gedža živi u nehumanim uslovima bez kupatila i toaleta i samim tim bacio krivicu na Simija koga su mnogi okarakterisali kao nekog ko je "iskoristio" Gedžu za patioce, a nije mu realno pomogao.

Baka Prase je snimio klip sa Gedžom, gde je objasnio da će mu pomoći, navodno ne zbog pregleda, već jer zaista želi da mu pomogne.

Ceo ovaj zaplet doneo je podele ne samo na srpskoj, već na balkanskoj jutjub sceni, pa su se jutjuberi podelili ko je na čijoj strani. Jedni smatraju da je Simi kriv i da je samo iskoristio Gedžu za preglede, dok drugi veruju da mu je zaista pomagao, te da mu je pre svega otvorio vrata jutjub scene i trasirao put za njegov samostalan nastup.

Iako se Simi nije oglasio povodom ove drame još uvek, on je glavna tema svih. A mnoge je zanimalo da li je Gedža zaista okrivio Simija da ga je samo iskorišćavao. 

Odgovor na ovo pitanje leži u snimku koji se vrti na mrežama, a koji mnogi pogrešno tumače. Gedža na snimku govori o Simiju, ali ako pažljivo preslušamo videćemo da nije reć o pljuvanju već samo kaže da "Simi nije mogao da mu pomogne, a neko drugi jeste, te da ga ne krivi zbog toga"

Pogledajte snimak i pažljivo preslušajte šta je Gedža zapravo rekao o Simiju.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd