Skip to main content
Pavle-Mensur,-Trojpec,-Denis-Murić

CRVENI TEPIH NA KOM SU TRENERKE PRIHVATLJIVE: Pogledajte atmosferu sa premijere crno-belog filma "Indigo kristal"

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Sjajna glumačka ekipa na jednom mestu

Sinoć je u Mts dvorani održana premijera filma "Indigo kristal". Mladi režiser i scenarista Luka Mihailović vratio je crno-beli film na velika platna, a u svom, slobodno možemo reći remek delu, okupio je sjajnu glumačku ekipu.

Glavne uloge tumače Nina Janković i Miodrag Radonjić, koji se takođe našao i u ulozi producenta ovog ostvarenja.

"VOJAŽ MI SE JAKO DOPADA" Sloboda Mićalović pohvalila glumu mladog repera (VIDEO)

"VOJAŽ MI SE JAKO DOPADA" Sloboda Mićalović pohvalila glumu mladog repera (VIDEO)

Miloš-Avramović,-Luka-Mihajlović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

"Indigo kristal" prati sudar dve generacije. Među starijom gardom našli su se Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović i Miodrag Radonjić, dok mlađoj pripadaju talentovani glumci Denis Murić, Pavle Mensur i momci iz grupe "Crni Cerak" - Relja Despotović Seksi i Đorđe Bibić Biba.

Na crvenom tepihu atmosfera je bila više nego opuštena, te su se pojedine zvezde pojavile i u trenerkama.

Crni-Cerak
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Ovacije su odjekivale salom nakon gotovo svake scene, a publika je, bez sumnje, zadovoljno napustila dvoranu, iako film, otkrićemo vam, nema srećan kraj.

Pitali smo producenta i glavnog glumca Miodraga Radonjića da li je ovo prvi korak ka tome da vratimo crno-bele filmove u bioskope, a on nam je rekao:

- Ne bi bilo loše da se to desi. To je postao trend u svetu. Ima nekoliko jako uspešnih filmovima u crno-beloj tehnici koji su bili nominovani za Oskara. To je jedan izuzetno važan fotografski momenat, mislim da će i kod nas postati trend - istakao je Radonjić.

Glumac Miloš Biković došao je kao podrška svojim kolegama, pa je pred našim kamerama otkrio koliko mu je važan ovaj projekat iako primarno nije učestvovao u njemu.

- Gledao sam film još dok je bio u montaži. Veoma je zanimljivo rešenje to što je crno-beli, postoji poseban razlog zašto je tako i meni se to dopada. Film je rađen sa skromnim sredstvima, ali je umetnički domen i te kako dosegnut. Ja ovo doživljavam kao svoj projekat jer su radili moji bliski ljudi. Mi smo svi zajedno na tom frontu kulture i kinematografije i mislim da treba međusobno da se podržavamo i promovišemo - istakao je Radonjić, a celu Miloševu izjavu o prijateljstvu sa Miodragom i njihovim malim nesuglasicama poslušajte u snimku ispod.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd