Utorak 27. feb 2024.
Aca Lukas

Ovu popularnu PEVAČICU Lukas je VOLEO posle Ksenije Pajčin! "Ona je prava DIVA, žena sa stilom!"

Foto: Srbija Danas
Nisu o svojoj vezi pričali u javnosti.

Svojevremeno se u javnosti pominjalo i nagađalo o tome da su Aca Lukas i Danijela Vranić bili u vezi, o čemu njih dvoje nikada nisu hteli opširnije da govore. Pevačica je rekla da je to deo intime i da su sve rekli duetom "Niko kao ti", a Lukas je u knjizi "Ovo sam ja" objasnio da je ona jedna od žena koje su obeležile njegov život.

"Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Ksenija je najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. Živeli smo zajedno godinu dana. Lepa a nesrećna. Razlog je velika nesigurnost.

Ksenija Pajčin
Ksenija Pajčin
Foto: Srbija Danas

Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje", počeo je Lukas i otkrio da je Sonja razlog njihovog raskida.

"U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo. Tek kad smo počeli da se svađamo, shvatio sam da se vraća onaj stari Aca, koji govori šta misli i radi ono što hoće. Otkrio sam Sonjinu tajnu iz Brenine kuće u Majamiju: u njen život je ušao jedan košarkaš. Sonja je pre mene bila supruga mog kolege, pevača Željka Šašića, kome sam pomogao da se izdigne iz prosečnosti i napravi zavidnu karijeru.

Danijela Vranić
Danijela Vranić
Foto: Instagram Printscreen/danijelavranicofficial

Moja tadašnja supruga Nataša i Željkova Sonja upoznale su se, toliko su se zbližile da su otvorile zajednički butik. Posle su bile kao rogovi u vreći. Tada me je Željko zamolio da izgladim nesporazume. "Daj vidi da se pomire." Otišao sam u butik, isterao ih, uzeo ključ i obe oterao u pi*du materinu", piše u njegovoj autobiografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

"U tom periodu nisam razmišljao o Sonji. Nisam čak primećivao da je lepa. Nervirala me je priča da sam Željku preoteo ženu. Oni su se razveli 2007, a ja sam se venčao sa Sonjom 2010. godine. A ja se ženim čim se zaljubim", priznaje Lukas.

Sonja Vuksanović, Aca Lukas
Foto: Srbija Danas

S bivšom suprugom je stupio u kontakt i rekao da ne treba da okreću glavu jedno od drugog kad se sretnu, jer nisu njih dvoje u svađi.

"Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči po mnogo čemu kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja",  priseća se Lukas.

DA TI PAMET STANE: Ceca pokazala RASKOŠ svoje vile na Kipru! Pogled oduzima DAH

DA TI PAMET STANE: Ceca pokazala RASKOŠ svoje vile na Kipru! Pogled oduzima DAH

"ČULA SAM DA IMA DEVOJKU KOJA LIČI NA MENE!" Darkova bivša VERENICA se oglasila o Lazićevoj NOVOJ izabranici

"ČULA SAM DA IMA DEVOJKU KOJA LIČI NA MENE!" Darkova bivša VERENICA se oglasila o Lazićevoj NOVOJ izabranici

Pre Milice Petar je bio sa OVOM VODITELJKOM JUTARNJEG PROGRAMA, čak dve ipo godine je trajala romansa

Pre Milice Petar je bio sa OVOM VODITELJKOM JUTARNJEG PROGRAMA, čak dve ipo godine je trajala romansa

Žurka je bila mesto gde se zbližio sa Sonjom.

"Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: "Šta je, hoćeš da jebeš nešto?" Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila - piše u knjizi. - U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče", završava Lukas.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd