Petak 01. dec 2023.
Aco-Pejović

"ŽIVEO SAM U ORONULOM, HLADNOM DOMU" - Aco Pejović danas uživa u luksuzu, a nekada je patio! Otkrio je nepoznate detalje

Foto: Srbija Danas
Bio je potpuno iskren...

Pevač Aco Pejović danas je u samom vrhu naše muzičke scene.

Može se pohvaliti zavidnom i uspešnom karijerom, ali i životom na visokoj za koji je zaslužan njegov dugogodišnji rad, ali njegovi počeci nisu bili ni malo laki.

"Ako je on zaboravio, JA NISAM" Ceca progovorila o Dinu Merlinu "Nisam htela da mu pravim problem"Dino Merlin, Ceca Ražnatović

"Ako je on zaboravio, JA NISAM" Ceca progovorila o Dinu Merlinu "Nisam htela da mu pravim problem"

"On je ONAJ PRAVI" Dečko Jovane Jeremić danas ženi sina, ona mu je pratnja - voditeljka tip-top skockana Jovana Jeremić

"On je ONAJ PRAVI" Dečko Jovane Jeremić danas ženi sina, ona mu je pratnja - voditeljka tip-top skockana

Ceca sa NEOČEKIVANE LOKACIJE poslala GROMOGLASNU poruku podrške orlovima - Od SRCA navija za zetaCeca Ražnatović

Ceca sa NEOČEKIVANE LOKACIJE poslala GROMOGLASNU poruku podrške orlovima - Od SRCA navija za zeta

Pejovićevi roditelji su još u ranoj mladosti otkrili njegov talenat i muzikalnost te su odlučili da ga upišu u muzičku školu.

Međutim, kako nisu imali novca da sinu obezbede luksuzan život tokom školovanja, Aco je živeo u domu za učenike, s obzirom na to da škola nije postojala u njegovom gradu.

Aco Pejović
Foto: Srbija Danas

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6, 7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - prisetio se Pejović tog perioda ali i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma.

- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je Pejović za Grand.

Kako ističe, sreću i radost budili su vikendi koje je provodio uz roditelje, ali koji nisu bili tako česti.

Aco-Pejović
Foto: Srbija Danas

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: “Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš“- ispričao je.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd