Sreda 21. feb 2024.
Rasta

Aleksandra Subotić htela da joj Rasta napiše PESMU: Nećete verovati kako ju je ODBIO!

Foto: SD/ilustracija
Au!

Reper Stefan Đurić Rasta odbio je da napiše pesmu za Aleksandru Subotić, koja se zaputila u njegov studio sa namerom da snimi hit. Ovu tajnu starlete iz Kaluđerice otkrila je njena cimerka Anamarija Džambasov.

PLAKALA K'O KIŠA! Dalila nije mogla da se smiri nakon OVOG Dejanovog postupka!

- Ona je tražila pesmu od Raste i odbijena je. On nije hteo da radi sa njom. Čovek nije znao kako da je odbije, a hteo je da to bude na pristojan način. Zato joj je tražio mnogo više para nego što bi trebalo da bi ona odustala. Rekao joj je da dođe kada skupi dovoljno para - rekla je Anamarija, a Aleksandra se branila.

Stefan Đurić Rasta
Foto: Srbija Danas

- Što se tiče gospodina Raste i to za posmu, to se priča po gradu. Moj prijatelj je prvi čovek Rastinog obezbeđenja i to nije tačno. Ti si, Anamarija, d*pe jedno iz filma i ne zanima me šta pričaš - rekla je kroz kiseli osmeh Aleksandra.

U prošloj sezoni "Parova" Subotićka je priznala da bi volela saradnju sa reperom, a čak se spekulisalo da je bila u vezi sa njim.

aleksandra-subotic
Foto: Srbija Danas

- Meni bi bila čast da snimim nešto sa njim. Svaka čast tom dečku na uspehu, na svemu što je postigao bez tolike pažnje medija. Nisam imala ništa s njim. Čovek je iz njegovog obezbeđenja je moj prijatelj i zato sam nekoliko puta išla na nastupe - rekla je tada Subotićka i dodala da je to bilo pretprošle godine, kada još nije bio u braku sa Anom Nikolić.

Inače, Rasta danas objavljuje CD "Don reggaeton" u koji je uložio 100.000 evra, a pesme će predstavljati i kroz spotove.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd